Buchete Bujori

Avem buchete bujori cu parfum puternic și plăcut

Se spune despre roz că este culoarea fericirii. La vie-en-rose al lui Edith Piaf, este un cântec sugestiv pe care chiar dacă nu l-ai ascultat, e aproape imposibil să nu-i fi auzit numele.

Deși există flori de bujori de mai multe culori, vreau să le acord puțin răsfăț bujorilor roz.

Dacă aș încerca să exprim plenitudinea simțită atunci când viața ne este colorată în roz, aș face un imens Buchet de Bujori Sarah Bernhardt, cu flori mari, ce stau să explodeze într-o splendoare de mireasmă și culoare.

Atunci când înflorește la maxim, această floare poate atinge un diametru de aproximativ 20 de cm. Petalele sale striate, de un roz intens, stropite cu tușe de culoarea zmeurei deschid o lume de fericire și plenitudine. Cine nu și-ar dori o astfel de stare de spirit?

Nu pot să te las fără să-ți spun că această specie a fost botezată după faimoasa actriță de origine franceză Sarah Bernhardt. Nu știu ce a stat la baza alegerii acestei denumiri pentru faimosul bujor roz.

Oare faptul că bujorul roz este cel mai popular reprezentant la nivel mondial, pentru categoria flori de bujori, să fie asemănarea cu faimoasa actriță?

Alege un buchet format din flori de bujori și sentimentele pe care le transmiți vor fi înmiit îmbogățite atunci când aceștia înfloresc în toată splendoarea și mireasma lor.

Alege un buchet de mireasă cu bujori pentru o nuntă perfectă

Înainte să-i spui DA mirelui tău, îmbrăcată în rochia ta de mireasă, ai mai spus un mare DA buchetului de mireasă din bujori.

Sau, dacă nu ai făcut-o încă, te îndemn cu mare drag să o faci.

Bujorul se bucură de o mare recunoaștere simbolică pentru căsnicie. Mai ales în țările din Asia, bujorul este una dintre primele alegeri pe care miresele le fac atunci când vine vorba de buchetul lor de mireasă pentru o nuntă perfectă.

Bunăstare, fericire, onoare, viață lungă, sunt doar câteva simboluri pe care bujorii le poartă în ei pentru proaspetele cupluri.

Cine nu și-ar dori un mariaj plin de fericire și bunăstare pentru o sută de ani? Cam atât durează viața unui bujor plantat, iubit și îngrijit într-o grădină.

Petalele sale dese care se desfac într-o corolă splendidă, emană un miros suav ce parfumează întreaga grădină. Imaginea unei tufe de bujori înfloriți ne duce cu gândul la abundență și bunăstare.

Și oare bunăstarea manifestată în toate planurile vieții noastre nu este chiar premisa unei inegalabile fericiri?

Cred că te-am convins deja și vei alege chiar acum un buchet de mireasă din bujori.

Aranjamente bujori - Pentru un cadou vesel și elegant

Ce flori alegem pentru un aranjament elegant și vesel în același timp. Ei bine pentru acest gen de compoziții florale, culorile și texturile alese sunt extrem de importante.

Bujorul este o floare care se potrivește în foarte multe genuri de compoziții florale, mici lucrări de artă plină de simboluri. Paleta destul de bogată de nuanțe ale bujorilor, fac ușoară asortarea lor cu alte flori cu textură asemănătoare, pentru a crea un mix de aranjamente florale cu bujori.

Florile de bujori ocupă adesea locul central în aranjamentele florale cu bujori, ei sunt cei care dau tonul întregii compoziții.

Te invit să alegi un buchet sau un aranjament floral cu bujori, florile care transmit mesaje de bunăstare, fericire, longevitate, sănătate, plenitudine.

 

Citeste mai mult

Afiseaza: 1-14 din 14 produse

 Filtre

Selectia ta:

Tip produs: Buchet ×

Suport clienti Suntem online pentru tine de Luni pana Duminica intre 09:00-17:00. Pentru livrari programul este de Luni pana Vineri intre 10:00-21:00, Sambata si Duminica intre 10:00-17:00 www.olla.ro/livrare

0799 00 6552 olla@olla.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!