Buchete Zambile

Descoperă o selecție impresionantă de aranjamente de zambile

Zambilele sunt flori care ne spun că primăvara și-a intrat în rol cu succes. Că soarele este deja destul de puternic să scoată din bulbul îngropat superbele flori de zambile colorate cu un parfum inconfundabil.

Dacă vrei să-ți miroasă a primăvară, alegi aranjamente florale cu zambile. Chiar și o singură zambilă strecurată printre alte flori, va face ca întreg buchetul sau aranjamentul floral să miroasă ca ea… Delicată, dar extrem de parfumată, frumoasă zambilă primăvăratică, pune monopol pe mirosul florilor.

Sunt doar câteva flori care au miros atât de puternic, dar nici una nu poate concura cu zambila care este unică prin felul ei cochet de a fi și prin culorile pe care le îmbracă.

Mereu spun că florile albastre sunt destul de rare, iar zambila este una dintre florile care ne oferă și nuanțe de albastru, pe lângă cele mov, albe sau roz.

Dăruiește un buchet de zambile

Primăvara se dăruiesc zambile din abundență. Poate pentru că sunt flori de sezon și nu se găsesc atât de ușor pe tot timpul anului, fac din ele un dar special de primăvară.

Tu câte buchete de flori din zambile dăruiești anul acesta?

În atelierul nostru, am creat buchete exclusiv din zambile dar și buchete speciale care conțin zambile dar și alte flori de primăvară.

Combinate cu minunate lalele, fac pereche bună și bucură chiar și cele mai pretențioase doamne.

Să nu credeți că miresele stau departe de ele. Dimpotrivă, multe mirese aleg să facă nunta primăvara, tocmai pentru a se bucura de aranjamente și buchete de flori din zambile.

Atât în nuanțe de roz, dar și de albastru sau alb imaculat, un buchet de mireasă cu zambile este mereu apreciat și ocupă un loc de cinste în topul alegerilor pentru nuntă.

Citeste mai mult

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Suport clienti Suntem online pentru tine de Luni pana Duminica intre 09:00-17:00. Pentru livrari programul este de Luni pana Vineri intre 10:00-21:00, Sambata si Duminica intre 10:00-17:00 www.olla.ro/livrare

0799 00 6552 olla@olla.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!