Ocazii speciale

Te felicităm pentru alegerea de a-ți transmite emoțiile printr-un cadou floral, în această zi specială. Te asigurăm că aranjamentul floral pe care îl pregătim pentru tine te va reprezenta întru totul și va face din această ocazie deosebită un moment de neuitat.

Flori pentru ocazii speciale

Dacă ai ajuns aici, vreau să te felicit. Și o fac cu toată sinceritatea. Te felicit pentru că ai ales să-ți transmiți emoțiile cu un buchet de flori de ocazie pentru o zi specială.

Te asigur că poți avea cea mai mare încredere că vom pregăti pentru tine un aranjament floral care te va reprezenta și va aduce un plus semnificativ acestui moment de neuitat pentru care te pregătești.

Îți ofer cu drag tot sprijinul și cunoașterea mea în materie de flori și emoții pe care le poți transmite prin intermediul florilor, astfel încât alegerea ta să fie una potrivită și reprezentativă.

Cumpară flori pentru ziua onomastică a celor dragi

Ziua de naștere este o sărbătoare, o sărbătoare doar a ta.

Toți cei dragi nouă au o zi de naștere pe care o sărbătoresc fie în familie, cu prietenii sau pur și simplu în tihna casei. Cert este că noi toți ne bucurăm dacă primim flori de ziua de naștere.

Indiferent că primim buchete de flori pentru ziua de naștere direct sau prin curier, abia așteptăm să vedem de la cine sunt, cine s-a gândit la noi.

Surprinde-o și tu cu un buchet care să-i arate prețuirea ta, sau iubirea, sau pur și simplu să-i arate că prezența ei în viața ta contează.

Florile sunt pentru oamenii care ne fac viața mai frumoasă. Mama, soția, logodnica, sora, prietena, colega, bunica, cumnata, șefa, merită să primească buchete de flori de ziua de naștere sau de onomastică.

 

Citeste mai mult

Afiseaza: 1-24 din 52 produse

 Filtre

Suport clienti Suntem online pentru tine de Luni pana Duminica intre 09:00-17:00. Pentru livrari programul este de Luni pana Vineri intre 10:00-21:00, Sambata si Duminica intre 10:00-17:00 www.olla.ro/livrare. Suntem prezenti doar online, fara florarie fizica.

0799 00 6552 olla@olla.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!