Testimoniale

Testimoniale

Am ales sa colaboram cu atelierul Oanei Lamba pentru creatia decorului scenei Ateneului Roman la concertul Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei sustinut de violonistul Giuliano Carmignola si Ansamblul de fete La Stravaganza.
Oana Rebeca Neagu

Oana Rebeca Neagu- Manager Fundraising, Fundaţia Principesa Margareta a României

Creativitate, pasiune si profesionalism - sunt cele trei cuvinte care descriu cel mai bine echipa Olla Floral Art. Fiecare aranjament floral din cadrul evenimentului la care am colaborat parea pictat si plin de viata. Arajnamentele voastre florale sunt cu adevarat o arta.
Andreea Mielu

Andreea Mielu- Evensys

Oana şi Olla Floral Art ne sunt alături de la începutul lui 2013 şi ne-au susţinut în acest an în proiectele noastre de customer care. În plus, ei sunt şi furnizorul nostru de aranjamente pentru birou, săli de întâlniri şi receptie, care ne transformă săptămânal spaţiul de lucru într-unul strălucitor şi viu, cu aranjamente de sezon originale. Oana ne-a înţeles aşteptările şi a demonstrat profesionalism cu fiecare interacţiune, devenind repede ‘de-a casei’ şi în acelaşi timp, prima opţiune când ne gândim la un cadou floral pentru un partener business.
Daniela Asaftei

Daniela Asaftei- Marketing Manager, Trend consult Group

Colaborăm cu Olla pentru toate evenimentele organizate în cadrul restaurantului nostru pentru că dorim clienților noștri un decor floral original realizat de profesioniști în domeniu.
Ana-Maria Munteanu

Ana-Maria Munteanu- Event Manager, Mc Moni’s

Reusita tuturor evenimentelor din viata profesionala si cea personala poarta amprenta Olla Floral Art. Printr-un talent greu de egalat, Oana Lamba reuseste sa transforme fiecare spatiu intr-un univers unic, prin adevarate sculpturi din flori si aranjamente ce reusesc sa intreaca orice imaginatie. Va recomand , din suflet un om de un profesionalism si talent desavarsite : Oana Lamba!
Cristina Herea

Cristina Herea- Prezentator TV, Romania TV

Olla, partenerul ideal pentru ca evenimetul tău să aibă o notă de stil şi eleganţă. Şi dacă eşti prins cu organizarea detaliilor de ultim moment, echipa de profesionişti te surprinde plăcut în cel mai mic detaliu vizual şi olfactiv. Avem o colaborare frumoasă atât pentru evenimente publice cât şi pentru cadouri florale inedite pentru colaboratorii noştri.
Camelia Nițu

Camelia Nițu- Account Manager - Divizia Specialişti, Avocat Net

Recomand cu multă caldură Olla Floral Art datorită profesionalismului şi a spiritului de inovare în domeniul decoraţiunilor florale. Am organizat în parteneriat cu TVR prima ediţie a “Conferinţei Naţionale a Asociaţiei Familiilor Monoparentale” ţi trebuie să mărturisesc că aranjamentele florale oferite de Olla au fost elementele care au atras cel mai mult atenţia… Frumoase, deosebite, proaspete…amintiri nu doar pentru câteva zile, ci pentru o viaţă!
Beatrice Cioba

Beatrice Cioba- producator TVR si presedinte Asociatia Familiilor Monoparentale din Romania(FAMO)

Suport clienti Suntem aici de L-V 8:30-17:30.

0799 00 6552 olla@olla.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!