Buchete de Flori si Aranjamente florale

Vrei să faci un cadou special? Alege un aranjament floral Olla!

Persoanelor cărora le trimiți buchete de flori, deși sunt diferite, au totuși ceva în comun: sunt speciale.

Fie că vrei să cucerești o fată sau să-i spui fără cuvinte mamei că o apreciezi, că-i mulțumești și că o iubești, cauți același lucru: buchete de flori frumoase și desigur speciale.

Cum alegi un buchet dacă nu știi ce flori îi plac? Uite câteva criterii de care poți ține cont:

  • observă cu ce culori preferă să se îmbrace și alege florile în funcție de culoare,
  • dacă stilul ei este vesel și jucăuș alege buchete din flori multicolore,
  • observă stilul vestimentar, dacă tinde spre clasic, alge buchete clasice, dacă dimpotrivă are un stil aparte, alege ceva pretențios,
  • dacă este o persoană în pas cu moda, alege pentru ea buchete de flori moderne - iar dacă nu te poți decide, poți cere sfatul floristului tău care a făcut deja mii de buchete.

La Olla am creat o gamă foarte variată de buchete de flori frumoase și suntem mereu în pas cu trendurile internaționale ale floristicii. Îți e ușor să te decizi, pentru că ai de unde alege.

Aranjamente florale special create pentru cei dragi

Ornamentele florale și-au găsit locul destul de târziu în ofertele florăriilor din România, pentru că meseria de florist nu se studiază încă foarte serios la noi în țară.

În cazul aranjamentelor se vede clar cât de iscusit și de pregătit într-ale artei florale este floristul, de la modul în care alege cele mai potrivite flori pentru aranjamente florale - flori de sezon sau exotice, până la felul în care le gândește ambalarea pentru orice fel de ocazii speciale. Nu există ceva ce să nu facem pentru voi: cutii cu flori, cani sau ceainice, orice - nimic nu ne scapă.

Aceste mici opere de artă care bucură sufletul și îmblânzesc privirea sunt tablouri vii create din ornamente florale.

Un ceainic cu flori speciale așezat pe masa din dining, va atrage admirația și va inveseli casa.

Dacă îi plac animalele, ce cadou floral ar fi mai aparte pentru ea, decât un aranjament floral în formă de cățel sau orice alt animăluț iubește?

Alegerea unui ornament floral poate fi legat de un eveniment important, de un sentiment pe care dorim să-l transmitem sau de simplul fapt că ne place să oferim flori speciale celor dragi.

Fie că alegi un buchet de flori cadou, fie că alegi un ornament floral, nu vei da greș. În orice formă le vei dărui, sunt flori speciale pentru că vin de la cineva drag.

Surprinde-i pe cei dragi cu aranjamente și ornamente florale

Alegerea florilor a dat mereu bătăi de cap atât bărbaților cât și femeilor. Iar asta se petrece mai ales când vine vorba de alegerea unor aranjamente florale elegante pentru un eveniment important.

Cum știm care flori denotă eleganță și rafinament?

Fie ne bazăm pe simțul nostru estetic, fie facem o mică cercetare online sau și mai simplu, întrebăm floristul!

Putem spune că toate florile au eleganța lor privite individual, însă, într-un aranjament floral liniile lor elegante și rafinate se pot pierde în spatele unor flori mai mari care le vor eclipsa.

Floristul știe ce flori să folosescă și mai ales cum să realizeze compoziția florală astfel încât să rezulte aranjamente florale elegante.

O alegere sigură sunt Orhideele. Despre ele se știe că sunt flori imperiale care oferă un sentiment de prestanță aparte. Cele mai pretențioase și elegante doamne preferă să comande aranjamente florale cu orhidee.
Vino alături de Olla pentru a alege împreună - ne-am făcut un scop din livrarea de aranjamente florale online. Comandă online orice serviciu de livrare flori Olla, în București și în zonele din jurul metropolei, și cu siguranță vei avea cea mai satisfăcătoare experiență.

Tu ce alegi?

 

Citeste mai mult

Afiseaza: 1-24 din 115 produse

 Filtre
Buchete de Flori si Aranjamente florale - Propunere Parfumata, cutie cu flori decorata manual
-13%
La comanda cu minim 14 zile inainte de livrare
detalii
Buchete de Flori si Aranjamente florale - Suflet Pastelat, aranjament floral pe suport de cutie
-13%
La comanda cu minim 14 zile inainte de livrare
detalii

Suport clienti Suntem online pentru tine de Luni pana Duminica intre 09:00-17:00. Pentru livrari programul este de Luni pana Vineri intre 10:00-21:00, Sambata si Duminica intre 10:00-17:00 www.olla.ro/livrare. Suntem prezenti doar online, fara florarie fizica.

0799 00 6552 olla@olla.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!