Coroane Funerare

Coroane funerare - Un ultim omagiu pentru o persoană dragă

Florile sunt veritabili mesageri ai sufletului nostru. Sunt ființe vii care exprimă nerostit sentimentele pe care dorim să le comunicăm cuiva drag.

Totodată florile sunt și cele care aduc un ultim omagiu, exprimă un ultim mulțumesc și arată aprecierea pe care o avem pentru o ființă dragă ce pleacă pe un ultim drum din lumea aceasta.

Coroanele funerale exprimă recunoștința și aprecierea pentru cel sau cea care acum pleacă, dar care și-a pus amprenta în viața noastră.

La Olla ne-am pus pe treabă și am elaborat modele de coroane funerare deosebite cu o varietate mare de flori.

Compozițiile florale sunt realizate pe un suport cu burete floral în formă de cerc de mai multe dimensiuni.

Cercul este o formă cu simboluri mistice. Aceasta simbolizează întregul, completitudinea, infinitul, încheierea unui ciclu, în acest caz, al ciclului vieții pe pământ.

Pentru a alege florile cele mai potrivite, nu există neapărat un criteriu anume.

Personal consider că orice floare este potrivită evenimentului de înmormântare și că florile pe care le-ai dărui acelei persoane în timpul vieții sunt cele mai potrivite pentru ea.

Alege un model de coroană funerară deosebită de la Olla și noi o putem livra oriunde în țară.

Suportul de burete ud, păstrează florile proaspete pe o perioadă îndelungată.

Acum poți comanda online coroane funerare cu livrare în țară. Alegi modelul și ajunge la tine în maxim 24 de ore de Luni până Duminică.

Jerbe și aranjamente funerare

Despre ce flori sunt potrivite pentru jerbe și aranjamente funerare, au existat mereu dezbateri și păreri împărțite. Este un subiect controversat și cel mai adesea nefondat. Nu aș putea afirma niciodată că există o floare care se folosește numai la evenimente funerare.

Crizantema și garoafa sunt florile pecetluite cu acest mit al florilor pentru morți. Oare datorită simbolismului lor aparte, sau a simplului fapt că sunt printre cele mai ieftine flori, ușor de găsit și care au și avantajul că rezistă foarte mult?

Privind către simbolul crizantemei, tind să cred că a doua variantă este cea câștigătoare. Crizantema este floarea vieții după cum spune Confucius care vorbește despre ea încă din anul 500 î.e.n.

O veche zicală din China, unde această floare este cultivată de peste 3000 de ani, spune că dacă vrei să fii fericit toată viața, să te apuci să cultivi crizanteme. Aceste flori sunt asociate cu înțelepciunea și cu vârsta înaintată.

Poate că și din acest motiv să fie una dintre florile care sunt considerate potrivite să însoțească sufletul la plecare lui din această viață.

Poți alege aranjamente florale funerare deosebite pentru a-ți exprima sentimentele. Fie un aranjament în formă de inimă, care exprimă iubirea, fie aranjamente în formă de cruce simbolică din flori sau pur și simplu o jerbă din flori albe.

Toate modelele de aranjamente funerale sunt realizate în suport cu burete floral umed care păstrează florile proaspete pe o perioadă lungă de timp.

 

Citeste mai mult

Suport clienti Suntem online pentru tine de Luni pana Duminica intre 09:00-17:00. Pentru livrari programul este de Luni pana Vineri intre 10:00-21:00, Sambata si Duminica intre 10:00-17:00 www.olla.ro/livrare

0799 00 6552 olla@olla.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!