Buchete Lalele

Avem buchete de lalele disponibile pentru orice ocazie

Când vine vorba despre lalele majoritatea iubitorilor de flori spun DA! Alegerea lalelor este una cu care nu prea ai cum să dai greș atunci când vrei să bucuri pe cineva cu un buchet de flori.

Când alegi un buchet de lalele albe, mergi la sigur pentru orice vârstă și orice ocazie.

Delicatețea, rafinamentul, estetica, sunt calități pe care frumoasele flori le poartă cu mândrie în casele și în grădinile noastre.

Toate florile poartă emoții și transmit sentimente, iar buchetele formate dintr-o singură specie de flori de o singură culoare, vin cu un mesaj țintit.

Un buchet de lalele albe este un simbol al inocenței, al purității. Din acest motiv el poate fi dăruit oricui are o inimă pură. De exemplu, atunci când mergem la un botez, un buchet de lalele albe este foarte potrivit.

Buchetele de lalele albe exprimă și o dragoste curată, inocentă. Tot ele sunt cele care ne ajută să ne cerem sincer iertare atunci când greșim față de cineva drag.

Buchet de lalele colorate pentru persoane dragi

Florile au limbajul lor și au fost mereu asociate cu simboluri de-a lungul timpului în diverse tradiții. Despre lalele, se spune că sunt cele care aduc noroc atunci când vine vorba de noi începuturi sau de relațiile de prietenie.

Desigur, florile exprimă sentimente și simboluri și în funcție de culoarea pe care o au.

Atunci când dăruim un buchet de lalele multicolore, e ca și cum am spune o poezie.

Atât de multe emoții și sentimente putem transmite.

Lalele galbene transmit urări de sănătate, cele roșii transmit iubirea pe care o purtăm cuiva, iar cele mov ne dă de gol admirația pe care o avem pentru cineva. Nici lalele roz nu sunt mai prejos, ele transmit sentimente de fericire și încredere. Să nu uităm de frumoasele lalele portocalii, care transmit entuziasm și energie.

Alege un buchet de lalele colorat ținând cont de ceea ce vrei să transmiți! Și dacă vrei să-i urezi mai multe sentimente curate, alege un buchet de lalele multicolore și adaugă și câteva albe, ca să fie urarea sinceră, pentru că da, ai ghicit, lalelele albe simbolizează sinceritatea și puritatea sentimentelor.

 

Citeste mai mult

Suport clienti Suntem online pentru tine de Luni pana Duminica intre 09:00-17:00. Pentru livrari programul este de Luni pana Vineri intre 10:00-21:00, Sambata si Duminica intre 10:00-17:00 www.olla.ro/livrare

0799 00 6552 olla@olla.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!