Casa noua

Cum altfel să sărbătorești ocazia unei case noi decât cu un cadou floral sau o plantă în ghiveci? Aranjamentele florale Olla nu doar că vor aduce lumină noului spațiu, ba chiar parfumul lor proaspat îi vor face pe proaspeții proprietari să se simta ca acasă în cel mai scurt timp.

Alege cel mai potrivit cadou de casă nouă

Nu de puține ori în viață, suntem invitați pe la prieteni sau membrii ai familiei la un mic party de casă nouă.

Prima întrebare care apare aproape imediat după ce primim invitația este: „Oare ce să le duc cadou pentru a le ura la mulți ani de casă nouă?”

Dar de unde vine acest obicei de a face cadouri de casă nouă și ce exprimă aceste cadouri?

În primul rând, cei care pășesc în casa noastră ne sunt prieteni, cum altfel să ne exprimăm prietenia sinceră dacă nu printr-o vizită? Și cum să ne exprimăm susținerea și bucuria noastră pentru reușita lor, dacă nu prin mici daruri?

Orice ai alege să le duci în dar, fără flori cadou de casă nouă, darul nu este complet. Printr-un buchet de flori le transmiți gazdelor că le dorești ca acest nou cămin să fie mereu plin de viață, frumusețe și armonie.

Dar să ne întoarcem la acest obicei încărcat de simboluri. Pe vremuri oamenii dăruiau lucruri făcute în casă, un mileu croșetat, un covoraș împletit, un taler de lemn și alte astfel de cadouri utile tinerilor care își începeau viața la casa lor.

Aceste obiceiuri s-au păstrat oarecum, deși acum ele sunt modernizate, aduse în tonul zilelor noastre. Astfel un cadou de casă nouă handmade este și acum un obicei apreciat cu care nu poți da greș.

Cum se reflectă în activitatea noastră cadourile handmade? Ei bine, răspunsul este simplu. Decorațiunile florale sunt mici opere de artă handmade, făcute cu suflet pentru suflet.

Alege cel mai potrivit cadou de casă nouă, buchete sau aranjamente de flori cu poveste pentru noul cămin. Nu uita ca atunci când îl oferi, să adaugi și un mesaj, scris și el din suflet.

Micul gest va fi primit cu drag și apreciat mai ales că este însoțit de gânduri curate și urări sincere. Florile sunt și la astfel de ocazii mesagerii perfecți care topesc inimile celor care le primesc și umplu casa de bucurie și mireasmă.

 

Citeste mai mult

Afiseaza: 1-24 din 37 produse

 Filtre

Suport clienti Suntem online pentru tine de Luni pana Duminica intre 09:00-17:00. Pentru livrari programul este de Luni pana Vineri intre 10:00-21:00, Sambata si Duminica intre 10:00-17:00 www.olla.ro/livrare

0799 00 6552 olla@olla.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!