Toamna

Sărbătorește venirea toamnei și schimbarea în culori arămii a naturii cu flori unice de sezon. Fă pe cineva fericit chiar astăzi și comandă online flori însorite de toamnă cu livrare astăzi sau la data pe care ne-o comunici tu.

Comandă buchete de flori de toamnă și păstrează culorile toamnei în casa ta

A venit, a venit toamna, acoperă-mi inima cu ceva… spune nemuritorul poet Nichita Stănescu în poezia lui - Emoție de Toamnă.

Culorile nostalgice ale toamnei poartă în ele razele soarelui ce acum se rezumă doar la puterea de a desprinde frunzele copacilor ce încălzesc sufletul pământului care se bucură de ele.

Cele mai frumoase buchete de flori de toamnă sunt cele care poartă în ele emoția ei neasemuită.

Cele mai frumoase buchete de flori de toamnă sunt cele care poartă în ele culorile ei inconfundabile.

Cele mai frumoasă buchete de flori de toamnă sunt cele care au suflet pentru că tu le oferi din suflet.

Aranjamente florale de toamnă realizate de maeștri florari

Oare se întreabă cineva câte inimi stau în spatele unui buchet de flori? De la grădinarul care le cultivă și le îngrijește, la omul care le dăruiește, prin câte mâini grijulii trece o floare atât de fragilă, ca să ajungă întreagă și frumoasă acasă la tine, în palmele tale?

N-aș putea să-ți dau un răspuns exact, dar pot să-ți spun sigur că inima floristului e acolo și ea, altfel cum ar putea crea buchete superbe de flori de toamnă, dacă nu i-ar simți fiorul?

Așa cum poetul este maestrul poeziilor ce-i străbat mintea și sufletul, la fel și floristul este maestrul ce-și materializează emoțiile și trăirile prin aranjamente florale inspirate.

Ție ce-ți spun florile de toamnă? Ce-ți spun frunzele ruginii care cad?

 

Citeste mai mult

Afiseaza: 1-23 din 23 produse

 Filtre

Suport clienti Suntem online pentru tine de Luni pana Duminica intre 09:00-17:00. Pentru livrari programul este de Luni pana Vineri intre 10:00-21:00, Sambata si Duminica intre 10:00-17:00 www.olla.ro/livrare

0799 00 6552 olla@olla.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!