Lumanari de nunta

Daca vrei ca nunta visurilor tale sa fie unica si exact pe stilul tau, arunca o privire mai intai la colectia noastra speciala de lumanari de nunta. Ti-am pregatit flori in culori vibrante, combinate cu maiestrie de designerii nostri florali, gata sa faca din nunta ta un moment de neuitat.

Modele unice de lumânări de nuntă

Urmează o nouă etapă în viața ta. Ai vrea ca drumul nou ce-l vei parcurge pas cu pas alături de soțul tău să fie călăuzit de lumină. Lumânările de nuntă sunt un simbol al luminii ce vă va însoți și vă va spiritualiza relația.

Sentimentele ce te însoțesc în momentul cununiei îmbracă forme și chiar culori diferite. Tu cum ai descrie în culori ce simți? Oare vor rămâne florile de nuntă o amintire colorată a sentimentelor tale din momentul logodnei?

Lumânarea de nuntă Sclipire de Bucurie, este una dintre acele lumânări inspirate din descrierea sentimentelor unei mirese cu o energie vibrantă, cu un zâmbet larg și multă bucurie. Exaltarea și fericirea se citea în sclipirea ochilor ei, atunci când îmi povestea despre cum își dorea să fie nunta ei. Paleta de culori o reprezinta și se reflecta în personalitatea ei plină de viață și de jucăușenie.

La noi găsești inspirație pentru lumânări de nuntă personalizate în funcție de felul tău de a fi.

Cununia religioasă este un moment important din întregul ritual al nunții. Este acel moment în care te unești în fața lui Dumnezeu cu preaiubitul inimii tale. Cum ar putea cineva să nu simtă un adevărat cocktail de emoții?

Regăsirea emoției din momentul cununiei se reiterează atunci când sărbătorim nunta de argint și nunta de aur. Toate acele emoții sunt retrăite și mai intens și la ele se adaugă noi și noi sentimete culese de-a lungul anilor ce trec. Lumânările de cununie la 25 de ani sunt adesea cele mai încărcate de sentimente.

Pentru că la Olla găsești lumânări de nuntă personalizate, pune-ți emoția cea mai puternică în cuvinte și alege lumânările cele mai potrivite cu ceea ce simți.

Eu, Oana Lamba, designer florist la Olla, te ajut să alegi, oferindu-ți consultanță. Iubire, puritate, bucurie, eleganță, dor, fericire, delicatețe... te ajut să-ți desenezi sentimentele cu flori.

Lumânări de cununie cu aranjamente florale realizate din flori naturale

Dragostea este un sentiment pur, așa cum o florile albe exprimă puritatea, la fel și lumânările albe ne oferă același sentiment.

Fie că preferi două lumânări de nuntă simple decorate cu aranjamente florale din flori naturale sau preferi o pereche de lumânări sofisticate decorate atât cu flori naturale cât și cu accesorii sugestive sau elemente simbolice, sfatul floristului îți va simplifica alegerea.

Deși, tradițional lumânările lungi sunt cele care însoțesc mirii la biserică pentru cununia religioasă, în trend sunt acum lumânările scurte și cu o grosime mai mare. Aceste lumânări de nuntă scurte sunt mai ușor de transportat și pot sta pe masă fără a avea nevoie de un suport special care să le susțină.

Dacă ești genul de persoană în pas cu moda, atunci o pereche de lumânări de nuntă scurte este cea mai potrivită alegere. Desigur și aceste lumânări vor fi decorate cu aranjamente din flori naturale după placul inimii tale. Sunt atâtea variante, dar tu ai nevoie doar de un singur model.
- Lumânări de nuntă simple sau sofisticate? Lumânări de nuntă scurte sau lungi? Oare ce să aleg?

De ce să-ți bați capul singură și să cauți inspirație pe zeci de site-uri când doar tu știi ce-ți place cu adevărat? În calitate de Designer Floral care cu asta mă ocup zi de zi, te pot ajuta să-ți clarifici deciziile în ceea ce privește decorul nunții tale.

Contactează-mă și îți promit că voi fi atentă la dorințele tale pentru a-ți da cel mai bun sfat.

Citeste mai mult

Suport clienti Suntem online pentru tine de Luni pana Duminica intre 09:00-17:00. Pentru livrari programul este de Luni pana Vineri intre 10:00-21:00, Sambata si Duminica intre 10:00-17:00 www.olla.ro/livrare.

0799 00 6552 olla@olla.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!