Buchete Trandafiri

Trandafirii au fost, sunt și vor rămâne florile care poartă în ele poeme de dragoste nerostite. Sunt florile cu care nu prea ai cum să dai greș atunci când vrei să-ți surprinzi plăcut persoana iubită.

Buchete de trandafiri - Cadoul perfect pentru a spune "Te iubesc"

Cu un inedit buchet de trandafiri albi poți spune multe povești. De la cele mai pure povești de iubire la un sincer mulțumesc mamă pentru grija desăvârșită cu care m-ai ocrotit.

Fie că alegi buchete imense de trandafiri, buchete de trandafiri mari sau buchete mai mici, cu siguranță te vor ajuta să transmiți persoanei dragi sentimentele tale.

Un trandafir alb dăruit unei fete inocente, simbolizează iubirea platonică. Dar, dacă aceleiași fete îi oferi un buchet imens de trandafiri albi, semnifică faptul că vrei să-i dezvălui tot atât de multe sentimente nespuse pe care le ai pentru ea.

Un buchet de trandafiri albi poate ascunde în el chiar și o cerere în căsătorie. Ei te vor ajuta să-ți exprimi cele mai sincere trăiri ale inimii. Oferirea de buchete de trandafiri albi exprimă noile începuturi și aduc speranțe pentru un viitor imaculat.

În epoca victoriană, tinerii de însurătoare trimiteau buchete de trandafiri albi fetelor pe care le curtau.

Un buchet de trandafiri roșii simbolizează iubirea și pasiunea. Aceste flori reprezintă o declarație de dragoste profundă, fiind adesea folosite pentru a exprima sentimente intense și sincere.

Trandafirii acoperă o paletă largă de culori de la alb la un grena închis aproape negru, mai puțin albaștri. Dar cultivatorii de trandafiri nu s-au oprit din a experimenta metode de a încrucișa diverse specii pentru a obține în cele din urmă și trandafiri albaștri. Au reușit într-o oarecare măsură însă albastrul obținut nu este nici pe departe nuanța dorită.

Totuși echipamentele tehnologice moderne existente în serele de trandafiri, pot infiltra la rădăcina trandafirilor un fel de cerneală cu ajutorul căreia trandafirii albi devin cu ușurință de un albastru intens. Astfel dorința de a avea un trandafir deosebit și rar, s-a putut împlini.

Un buchet de trandafiri albaștri și albi, reprezintă un cadou surprinzător care, prin combinația dintre albul pur și albastrul intens, ne amintește de legenda Afroditei despre care se spune că a creat trandafirii albi.

Legendele grecești spun că atunci când Zeița Afrodita s-a ridicat din mare, spuma valurilor s-a transformat în trandafiri de culoare albă.

Cu un buchet combinat din trandafiri albi și albaștri, un cavaler îi transmite alesei inimii, că o venerează ca pe o zeiță plină de puritate și iubire.

Olla îți oferă o gamă largă de buchete de trandafiri dintre care poți alege:

• buchete trandafiri albi

• buchete trandafiri galbeni

• buchete de trandafiri rosii

• buchete de trandafiri roz

Alege buchete trandafiri pentru o persoană specială

Trandafirii au fost, sunt și probabil vor rămâne mereu florile iubirii.

Dăruind trandafiri buchete de flori este un mod de a ne exprima sentimentele pentru persoanele speciale din viața noastră.

Aranjamentele florale cu trandafiri sunt o expresie a recunoașterii, a aprecierii și a iubirii pentru cineva drag.

Tradafirul este o floare atât de versatilă pentru a exprima sentimente, încât este probabil cea mai simplă dar și cea mai grăitoare alegere pe care o putem face atunci când vrem să transmitem ceva unei persoane speciale.

De exemplu, culoarea roz simbolizează feminitatea care este exprimată prin calități precum eleganța, rafinamentul și grația. Cât de simplu este să-i transmitem unei fete dragi un compliment amplu, printr-un simplu buchet de trandafiri!

Alege trandafiri buchete și lasă florile să vorbească în locul tău.

Buchet de mireasă cu trandafiri pentru nunta ta

Despre trandafiri știm că pot exprima iubirea în multiplele ei fațete. Indiferent de culoarea lor, trandafirii sunt spectaculoși mai ales atunci când îi punem laolaltă.

Nunta este un prilej perfect de a-ți împlinii un vis în care ești înconjurată de trandafiri. Fie că alegi un decor de poveste, cu o mie de trandafiri, fie că vei alege să porți în mână un buchet de mireasă din trandafiri, cu siguranță te vei bucura de cea mai specială zi din viața ta.

Trandafirii albi sunt cei care însoțesc la altar nenumărate mirese. Aceasta este o tradiție transmisă de-a lungul anilor de către Regina Victoria, a cărei nuntă (din anul 1840) a fost înfrumusețată și parfumată cu trandafiri din abundență. Astfel, trandafirul este considerat o floare regală fără precedent.

În atelierul de la Olla am creat buchete de mireasă din trandafiri inedite. Pentru ziua cea mare, poți alege de la noi un buchet de trandafiri roz, buchet de trandafiri galbeni sau un buchet de trandafiri albi.

Cu mult drag, reușesc să personalizez buchetele astfel încât să accentueze felul de a fi al miresei. Astfel, întregul tablou al nunții este desenat în culorile și în stilul care o reprezintă cel mai mult pe mireasă și pe mirele ei.

Alege un model care crezi că te reprezintă cel mai bine sau sună-mă chiar acum și povestește-mi cum te vezi în ziua nunții, ce buchet de trandafiri ții în mână când îți imaginezi că pășești spre altar. Te ajut să iei o decizie care să-ți împlinească visul.

 

Citeste mai mult

Afiseaza: 1-24 din 35 produse

 Filtre
Aranjament floral de primavara Olla cu lalele si frezii în sertar

Denisa Dijmarescu,

Am primit fotografia cu aranjamentul floral inainte de livrare. Florile au ajuns la timp si arata ca in foto. Multumesc Olla, sunteti grozavi!
Aranjament floral de primavara Olla, cu plante, in vas personalizat

Steliana Frumușanu,

Ca si om de marketing e grozav să poți personaliza un cadou pe care il trimiți clienților. Olla ne face in fiecare an viața mai ușoară, cu idei creative, flexibilitate și livrare. Parcă totul e mai ușor când se ocupă ei de tot :).
Aranjament floral de primavara Olla, cu plante, in vas personalizat

Delia Florescu,

A fost o placere sa colaboram cu voi. Multumim Oana, tie si colegilor!
Buchet de primavara Olla cu lalele premium recoltate in Romania

Speranța Dinescu,

Vestirea primăverii ca la carte, cu Olla ca și partener și lale super fresh, livrate impecabil. Cliente fericite, companie fericită.
Buchet de flori Olla din Trandafiri rosii premium si frezii

Client Anonim,

Parfum superb de frezii. Ziua Indragostitilor si primavara intr-un buchet! Multumesc Oana si Olla!
Aranjament floral Olla in cutie cu flori albe

Lucaciu Viorel,

Comanda online simplificata si servicii de livrare rapidă! Am economisit mult timp! Multumesc!
Buchet de flori Olla din 29 Trandafiri rosii premium

Client Anonim,

Oooo super frumos Mulțumesc frumos
Nuante de Bucurie, buchet de lalele, zambile si craspedia

Narcis Buica,

Livrare excelenta! Foarte frumoase, un miros deosebit, numai bun de impresionat iubita!
Din Inima - Buchet de Trandafiri roșii și Bujori roșii Olla

Cosmin Hategan,

Am avut multe experiențe pozitive când am trimis flori cadou. Procesul este simplu și direct, indiferent dacă comanzi online sau personal. Selecția largă de buchete și aranjamente mi-a permis să găsesc cadoul perfect pentru orice ocazie, iar opțiunea de livrare în aceeași zi sau a doua zi este întotdeauna un plus. Apreciez si mesajul personalizat cu cadoul meu, care adaugă o notă specială. MULȚUMESC!
Cos cu flori Olla din Trandafiri rosii premium

Alexandru Dobra,

Opțiuni ușoare de comandă și livrare online. Procesul este rapid și convenabil. RECOMAND!!!
Contele Sarmant, buchet de 21 trandafiri rosii premium

Radu Sava,

De ceva ani revin la floraria voastra pentru ziua indragostitilor. Va multumesc!
Aranjament floral Olla in cutie cu flori rosii

Tatiana D,

aranjamentele frumoase și serviciile excepționale! Florăria mea favorita!
Descopera mai multe review-uri

Suport clienti Suntem online pentru tine de Luni pana Vineri intre 09:00-17:00, Sambata si Duminica intre 09:00-14:00. Pentru livrari programul este de Luni pana Vineri intre 10:00-21:00, Sambata si Duminica intre 10:00-17:00 www.olla.ro/livrare. Suntem prezenti doar online, fara florarie fizica.

0799 00 6552 olla@olla.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!