Jerbe Funerare

Jerbe funerare realizate în aranjamente deosebite

Florile sunt mesagerii sufletului, ele transmit sentimentele noastre chiar și atunci când persoanele dragi pleacă de lângă noi pentru totdeauna.

Din ce în ce mai mulți oameni aleg să comande jerbe funerare online. Este mult mai comod și salvezi foarte mult timp. În plus ai garanția că un florist priceput se ocupă să creeze pentru tine jerbele și coroanele cele mai potrivite, conform dorinței tale.

Poți alege aranjamente florale funerare deosebite pentru a-ți exprima sentimentele. Fie un aranjament în formă de inimă, care exprimă iubirea, fie aranjamente în formă de cruce simbolică din flori sau pur și simplu o jerbă din flori albe.

Toate modelele de aranjamente funerale sunt realizate în suport cu burete floral umed care păstrează florile proaspete pe o perioadă lungă de timp.

Poți alege flori în nuanțe deschise sau poți alege florile preferate ale celei/celui care acum pleacă în paradis.

De regulă, cele mai multe persoane optează pentru flori albe precum trandafiri, lalele, eustoma, crini, crizanteme sau orhidee.

Nu mai trebuie să-ți faci griji nici în privința scrierii unor mesaje pe coroane și jerbe funerare. La Olla ne ocupăm cu seriozitate și de acest aspect și te putem ajuta cu sugestii pentru mesajul scris:
Sincere condoloeanțe
Sincere regrete
In memoriam
Drum lin
Te vom iubi mereu Fie ca îngerii să te călăuzească mereu
Drum lin alături de îngerii de lumină
Odihnește-te în pace paradisiacă

Mesajul tău este scris caligrafic cu marker special, negru pe bandă albă.

Poți opta și pentru un text printat. La textele printate putem insera și diverse embleme. Acesta este un serviciu care implică un cost suplimentar. Pentru detalii, te rog să suni la număru afișat.

Poți comanda jerbe funerare online cu livrare în țară. Alege un model și comunică-ne adresa. Va ajunge la destinație în maxim 24 de ore de Luni până Duminică.

 

Citeste mai mult

Suport clienti Suntem online pentru tine de Luni pana Duminica intre 09:00-17:00. Pentru livrari programul este de Luni pana Vineri intre 10:00-21:00, Sambata si Duminica intre 10:00-17:00 www.olla.ro/livrare

0799 00 6552 olla@olla.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!