Flori nunta

Dacă ai găsit dragostea adevarată, lasă-ne pe noi să-ți creăm nunta visurilor tale cu flori uimitoare pentru nuntă, personalizate pe stilul tău. Buchetele de mireasă, lumânarile de nuntă ți aranjamentele florale pentru masă, meștesugite cu măiestrie în atelierul Olla, vor deveni cele mai frumoase accente din fotografiile nunții tale.

Oferă-le invitaților tăi cele mai frumoase flori de nuntași

Florile de nuntă sunt o alegere importantă, ele nu sunt doar pentru o zi, ci pentru o viață întreagă. Toate amintirile tale din ziua nunții le vor cuprinde. Ele vor fi prezente în aproape toate fotografiile și filmulețele de la nunta ta. Atât cele făcute de fotografii profesioniști cât și de prietenii tăi invitați la nuntă.

Buchetul tău de mireasă, coronița de flori de pe cap, dar și corsajul mirelui, vor fi mereu pe noptiera ta ilustrate în tabloul nunții.

Alege decorațiuni și buchete de flori de nuntă care să te reprezinte, care să-ți placă în primul rând ție. Invitații tăi vor aprecia efortul și alegerile făcute de tine și se vor bucura de frenezia de frumos care îi înconjoară.

Avem aranjamente florale pentru nunți vesele și colorate

Veselia nunții este nuanțată și de florile pline de culoare și viață.

Muzica bună, cheful de dans, mâncarea gustoasă, dulciurile alese, florile vibrante și colorate, toate acestea ne fac să ne simțim bine la nuntă.

Dincolo de preferințe, culorile au semnificații ascunse. Puțini oameni le cunosc și aleg culorile în funcție de aceste simboluri.

O tendință foarte des întâlnită în lumea mireselor este preferința pentru aranjamente florale de nuntă mov.

Poate pentru că știm că în subconștient în Evul Mediu movul era considerat culoarea regilor. E lesne de înțeles că movul poartă în el simbolul bogăției și al unei vieți nobile.

Cine nu-și dorește oare o viață bogată pe toate planurile?

Poate că mirii care aleg movul pentru nunta lor, aspiră și ei la o viață bogată în bani, în fericire, în sentimente de iubire și în toate bogățiile sufletești.

Tu ai alege aranjamente florale colorate și vesele sau preferi albul și nuanțele pastelate?

În Evul Mediu, movul era considerat culoarea regilor, fiind asociat bogăției, măreției, viței nobile. În Creștinism, această culoare a fost asociată patimilor lui Iisus. În Imperiul Bizantin, împărătesele nășteau într-o cameră mov, iar împărații născuți în camerele mov primeau un statut aparte.

Citeste mai mult

Afiseaza: 1-24 din 60 produse

 Filtre

Suport clienti Suntem online pentru tine de Luni pana Duminica intre 09:00-17:00. Pentru livrari programul este de Luni pana Vineri intre 10:00-21:00, Sambata si Duminica intre 10:00-17:00 www.olla.ro/livrare

0799 00 6552 olla@olla.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!