Lumanari de botez

Sunt momente in care iti doresti ca totul sa fie intr-o armonie perfecta. Si pentru ca stim ca lumanarile de botez trebuie sa se asorteze cu vestimentatia bebelusului, dar si cu emotiile evenimentului, Olla ti-a pregatit o colectie unica de lumanari botez, pe care ti le putem livra inainte sau chiar in ziua aleasa de tine.

Lumânări de Botez pentru fetițe sau băieți

Nașii sunt părinții spirituali ai bebelușului, iar responsabilitatea lor față de copilul botezat ține de călăuzirea sa spirituală prin viață.

Lumânarea este considerată o jertfă adusă lui Dumnezeu și din acest motiv foarte mulți nași aleg lumânări de botez din flori naturale.

Lumânarea este aprinsă în timpul ritualului de botez pentru ca bebelușul să-și înceapă viața în lumină, călăuzit de lumină.

La Olla ținem cont de preferințele nașilor atunci când concepem aranjamente de lumânări pentru botez dar avem mereu tolba plină cu sugestii și recomandări inedite.

Fie că vrei să asortezi lumânarea cu ținuta bebelușului, fie că botezul are o temă prestabilită și totul trebuie să fie în acel ton, la Olla vei găsi lumânări de botez personalizate.

Lumânările trebuie să fie de calitate, să reziste greutății aranjamentelor de flori, dar în același timp să fie delicate și frumoase. Culoarea lor albă simbolizează puritatea iar accesoriile ce o decorează, vor putea divulga de la distanță dacă botezatul este fetiță sau băiețel.

Dacă tema botezului este una tradițională, cu costume populare, cu voie bună și joc, atunci și lumânarea va fi una asortată la care putem adăuga păpuși croșetate, ștergare brodate, iută sau spice de grâu.

Dacă tema este una regală și botezul are loc într-un restaurant sofisticat, vom asorta și lumânarea în funcție de culorile evenimentului, de ținuta bebelușului sau a nașilor. Căsuța Regală, este un model unicat care face parte din colecția de lumânări de botez cu flori naturale, conceput pentru a se asorta într-un cadru elegant.

Dacă te întrebi care este soarta lumânării de botez după terminarea ceremoniei, unii oameni susțin că tradiția spune că este bine să aprindeți lumânarea și a doua zi după botez, atunci când nașa face baie bebelușului.

De asemenea lumânarea poate fi aprinsă și atunci când cel mic are probleme de sănătate sau de ziua lui de naștere în fiecare an, ca o reamintire a tainei botezului și a unei vieți călăuzite de lumină.

Lumânare Botez Winnie The Pooh - Pentru un botez personalizat

Pe lângă lumânări de botez tradiționale, la Olla găsești inspirație și pentru a decora lumânări personalizate în funcție de preferințe sau de tematica specială a botezului.

Cele mai apreciate aranjamente pe lumânări de botez sunt cele cu figurine realizate din flori cu personaje din desene animate precum este celebrul Winnie The Pooh.

Botezul copilului este un prilej de bucurie, un eveniment plin de veselie. Tematica botezului transformă evenimentul într-o poveste. Florile și accesoriile puse în aranjamente pe lumânări de botez sunt cele care dau tonul poveștii ce va urma.

Dacă alegi un personaj drăgălaș dintr-un desen animat, precum cel de la Lumânarea de Botez Winnie The Pooh, poți crea decoruri sugestive și la restaurant, invitând participanții la eveniment să vă însoțească într-o poveste inedită.

Cine nu s-a bucurat în copilărie de un ursuleț dolofan, de o albinuță simpatică sau de un iepuraș drăgălaș?

O altă alegere prin care poți crea o poveste ce conduce într-o atmosferă tradițională, românească, sunt fără îndoială lumânările de botez tradiționale.

Un botez care are loc la un restaurant cu specific tradițional românesc, poate chiar cu straie românești, trezește în inimile participanților nostalgia sufletului neamului românesc și dragostea de țară.

Un aranjament foarte sugestiv pentru lumânarea de botez, precum Ileana Cosânzeana sau Colț de Rai, cu flori de mac și spice de grâu, cu accesorii tradiționale precum o ulcică în miniatură pictată manual, reprezintă preambulul unui eveniment aparte, unul cu adevărat de suflet.

Tu ce alegi deosebit pentru botezul copilului tău?

Citeste mai mult

Suport clienti Suntem online pentru tine de Luni pana Duminica intre 09:00-17:00. Pentru livrari programul este de Luni pana Vineri intre 10:00-21:00, Sambata si Duminica intre 10:00-17:00 www.olla.ro/livrare.

0799 00 6552 olla@olla.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!