Buchete Hortensia

Buchete de hortensii simple și elegante

Hortensia este una dintre cele mai elegante flori. Cupola mare a unei flori formată din multe floricele mici, una lângă cealaltă, dă impresia unui buchet perfect.

Paleta de culori pe care o îmbracă acestă minunată floare de Hortensie, o face să fie foarte iubită și apreciată.

De exemplu, sunt puține flori de culoare albastră, iar hortensia este una dintre ele. Pe lângă alte nuanțe deosebite, albastrul este una dintre cele mai rare culori pe care o au florile.

Poate că și acesta este unul dintre motivele pentru care multe fete aleg să poarte în ziua nunții lor un buchet de mireasă cu hortensie albastră.

Hortensia este o floare potrivită de a fi dăruită atât iubitei, dar și unei prietene, unei colege sau chiar mamei. Aproape oricine se va bucura de abundența și prospețimea ei.

Nu uita însă, hortensia iubește la nebunie apa. Oferă-i apă din abundență, stropește-o chiar și pe corola ei minunată și îți va mulțumi.

Buchet de hortensii roz pentru ocazii speciale

Cine poate decide care flori sunt mai speciale decât altele? Cu siguranță nu putem face afirmații exhaustive, dar putem spune de ce o anumită floare este specială.

Eu cred că o floare este specială când este oferită unei persoane speciale sau cu o ocazie specială. Așa cum poate fi și hortensia roz. O floare veselă, foarte versatilă care este specială tocmai pentru că foarte mulți iubitori de frumos o aleg pentru ocazii speciale.

Inflorescența ei de dimensiuni aproape incredibile uneori, umple cu ușurință un decor de nuntă care va fi cu siguranță foarte admirat.

Iar dacă vreodată îți trece prin cap să faci un pat din flori, cred că hortensia te va ajuta de minune.

Dacă urmează să te căsătorești, îți sugerez să alegi un buchet de mireasă din hortensii. Îți va bucura inima și vei simți că îți transmite plenitudine, abundență, fericire, bucurie… iubire. Doar privește-l...

 

Citeste mai mult

Suport clienti Suntem online pentru tine de Luni pana Duminica intre 09:00-17:00. Pentru livrari programul este de Luni pana Vineri intre 10:00-21:00, Sambata si Duminica intre 10:00-17:00 www.olla.ro/livrare

0799 00 6552 olla@olla.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!