Buchete de Flori

Vrei s-o impresionezi? Avem flori aniversare superbe

Sunt întrebată adesea, care sunt cele mai potrivite flori pentru aniversarea zilei de naștere.

Desigur, există mulți factori care pot influența decizia de a alege un model de buchet sau altul, sau de a alege doar anumite flori.

Câteva criterii după care te poți ghida sunt:

  • - florile preferate ale persoanei în cauză (dacă știi acest amănunt),
  • - flori în culorile preferate ale persoanei în cauză (lucru destul de ușor observabil prin vestimentație, accesorii, culorile din casă etc.),
  • - dacă este vorba de soție, aruncă o privire la pozele de la nuntă și vezi ce flori a ales pentru buchetul ei. Cel mai probabil iubește acele flori, mai mult decât pe altele,
  • - foarte multe persoane oferă un număr de trandafiri, egal cu numărul anilor împliniți ai persoanei.

Când cauți flori deosebite pentru aniversare, este important ca pe lângă alegerea propriu-zisă a florilor, buchetul să aibă și un design plăcut.

În oferta Olla găsești inspirație să alegi un model de buchet deosebit. Te asigur că florile vor fi proaspete și buchetul va fi unul elegant și rafinat.

Vă prezentăm o colecție impresionantă de buchete aniversare

În atelierul Olla, floriștii sunt pregătiți să facă față oricăror provocări în materie de buchete de flori pentru zile aniversare, absolut spectaculoase.

Modele de buchete de mai jos, te invită să scrii mesaje de aniversare inspirate.

Într-un singur an, încap multe zile aniversare. Începând cu aniversarea zilei de naștere, la aniversarea căsătoriei, a zilei în care ne-am cunoscut iubirea, sau pur și simplu a zilei în care am decis să mergem pe un anumit drum.

Cea mai potrivită alegere de cadou pentru zile aniversare sunt buchetele de flori și aranjamentele florale. Cât de mult putem impresiona cu ele, depinde foarte mult de cum arată buchetul ales, ce impact vizual produce.

Asigură-te că alegi flori proaspete în buchete impresionante, cu care sigur nu vei da greș.

Alege unul dintre modelele de mai jos care deja au adus multă bucurie și satisfacție.

 

Citeste mai mult

Afiseaza: 1-24 din 41 produse

 Filtre

Suport clienti Suntem online pentru tine de Luni pana Duminica intre 09:00-17:00. Pentru livrari programul este de Luni pana Vineri intre 10:00-21:00, Sambata si Duminica intre 10:00-17:00 www.olla.ro/livrare

0799 00 6552 olla@olla.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!