Buchete Trandafiri

Alege un buchet de trandafiri pentru persoana iubită

Trandafirii au fost, sunt și vor rămâne florile care poartă în ele poeme de dragoste nerostite. Sunt florile cu care nu prea ai cum să dai greș atunci când vrei să-ți surprinzi plăcut persoana iubită.

Cu un inedit buchet de trandafiri albi poți spune multe povești. De la cele mai pure povești de iubire la un sincer mulțumesc mamă pentru grija desăvârșită cu care m-ai ocrotit.

Un trandafir alb dăruit unei fete inocente, simbolizează iubirea platonică. Dar, dacă aceleiași fete îi oferi un buchet imens de trandafiri albi, semnifică faptul că vrei să-i dezvălui tot atât de multe sentimente nespuse pe care le ai pentru ea.

Un buchet de trandafiri albi poate ascunde în el chiar și o cerere în căsătorie. Ei te vor ajuta să-ți exprimi cele mai sincere trăiri ale inimii. Exprimă noile începuturi și aduc speranțe pentru un viitor imaculat.

În epoca victoriană, tinerii de însurătoare trimiteau buchete de trandafiri albi fetelor pe care le curtau.

Trandafirii acoperă o paletă largă de culori de la alb la un grena închis aproape negru, mai puțin albaștri. Dar cultivatorii de trandafiri nu s-au oprit din a experimenta metode de a încrucișa diverse specii pentru a obține în cele din urmă și trandafiri albaștri. Au reușit într-o oarecare măsură însă albastrul obținut nu este nici pe departe nuanța dorită.

Totuși echipamentele tehnologice moderne existente în serele de trandafiri, pot infiltra la rădăcina trandafirilor un fel de cerneală cu ajutorul căreia trandafirii albi devin cu ușurință de un albastru intens. Astfel dorința de a avea un trandafir deosebit și rar, s-a putut împlini.

Un buchet de trandafiri albaștri și albi, reprezintă un cadou surprinzător care, prin combinația dintre albul pur și albastrul intens, ne amintește de legenda Afroditei despre care se spune că a creat trandafirii albi.

Legendele grecești spun că atunci când Zeița Afrodita s-a ridicat din mare, spuma valurilor s-a transformat în trandafiri de culoare albă.

Cu un buchet combinat din trandafiri albi și albaștri, un cavaler îi transmite alesei inimii, că o venerează ca pe o zeiță plină de puritate și iubire.

Alege aranjamente florale cu trandafiri pentru o persoană specială

Trandafirii au fost, sunt și probabil vor rămâne mereu florile iubirii.

Dăruind un buchet de flori de trandafiri este un mod de a ne exprima sentimentele pentru persoanele speciale din viața noastră.

Aranjamentele florale cu trandafiri sunt o expresie a recunoașterii, a aprecierii și a iubirii pentru cineva drag.

Tradafirul este o floare atât de versatilă pentru a exprima sentimente, încât este probabil cea mai simplă dar și cea mai grăitoare alegere pe care o putem face atunci când vrem să transmitem ceva unei persoane speciale.

De exemplu, culoarea roz simbolizează feminitatea care este exprimată prin calități precum eleganța, rafinamentul și grația. Cât de simplu este să-i transmitem unei fete dragi un compliment amplu, printr-un simplu buchet de trandafiri!

Alege aranjamente florale cu trandafiri și lasă florile să vorbească în locul tău.

Buchet de mireasă cu trandafiri pentru nunta ta

Despre trandafiri știm că pot exprima iubirea în multiplele ei fațete. Indiferent de culoarea lor, trandafirii sunt spectaculoși mai ales atunci când îi punem laolaltă.

Nunta este un prilej perfect de a-ți împlinii un vis în care ești înconjurată de trandafiri. Fie că alegi un decor de poveste, cu o mie de trandafiri, fie că vei alege să porți în mână un buchet de mireasă din trandafiri, cu siguranță te vei bucura de cea mai specială zi din viața ta.

Trandafirii albi sunt cei care însoțesc la altar nenumărate mirese. Aceasta este o tradiție transmisă de-a lungul anilor de către Regina Victoria, a cărei nuntă (din anul 1840) a fost înfrumusețată și parfumată cu trandafiri din abundență. Astfel, trandafirul este considerat o floare regală fără precedent.

În atelierul de la Olla am creat buchete de mireasă din trandafiri inedite.

Cu mult drag, reușesc să personalizez buchetele astfel încât să accentueze felul de a fi al miresei. Astfel, întregul tablou al nunții este desenat în culorile și în stilul care o reprezintă cel mai mult pe mireasă și pe mirele ei.

Alege un model care crezi că te reprezintă cel mai bine sau sună-mă chiar acum și povestește-mi cum te vezi în ziua nunții, ce buchet ții în mână când îți imaginezi că pășești spre altar. Te ajut să iei o decizie care să-ți împlinească visul.

 

Citeste mai mult

Afiseaza: 1-24 din 24 produse

 Filtre

Selectia ta:

Tip produs: Buchet ×

Suport clienti Suntem online pentru tine de Luni pana Duminica intre 09:00-17:00. Pentru livrari programul este de Luni pana Vineri intre 10:00-21:00, Sambata si Duminica intre 10:00-17:00 www.olla.ro/livrare. Suntem prezenti doar online, fara florarie fizica.

0799 00 6552 olla@olla.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!