Cutii cu Flori

Dacă ești în căutarea unui cadou floral neobișnuit, dar cu personalitate, atunci te afli fix în categoria potrivită. Surprinde-ți persoana iubită și deschide-ți sufletul precum cutiile cu flori meștesugite în atelierul Olla, care vor dezvalui o explozie de flori multicolore de sezon.

Cutii cu flori deosebite pentru un cadou romantic

Cutiile cu flori sunt un cadou deosebit pentru oricine le primește. Atunci când au intrat în trend, acestea au rezolvat multe probleme în rândul celor care dăruiesc dar și în rândul celor care primesc flori.

Sunt extrem versatile, nu mai ai nevoie de vază, florile sunt direct în apă, le găsești ușor un loc potrivit în casă și pot fi udate exact ca o plantă în ghiveci.

Fie că alegi să faci un cadou romantic sau ai nevoie să duci flori fetelor de la birou, o cutie cu flori naturale este cea mai potrivită alegere cu care nu ai cum să nu impresionezi.

Alege să faci cadou flori chiar într-o cutie de cadou.

Alege buchete de flori în cutii pentru emoții memorabile

Primăvara se dăruiesc cele mai multe flori. Sărbătorirea primăverii la 1 Martie este o ocazie specială de a dărui flori care este urmată la scurt timp de 8 Martie când este Ziua Femeii, cu alte cuvinte, e ziua în care e musai să oferi flori.

Știi cât de simplu este să pui zâmbetul pe buze iubitei tale? Sau cât de simplu e să pui pe biroul fiecărei colege o cutie cu flori de primăvară?

E cât ai face click de simplu.

Fă click pe butonul de comandă, pune în coș fix atâtea cutii cu flori câte ai nevoie, zi-ne unde să venim și gata!

Iar tu vei culege laudele, mulțumirile și aprecierile fetelor.

Citeste mai mult

Suport clienti Suntem online pentru tine de Luni pana Duminica intre 09:00-17:00. Pentru livrari programul este de Luni pana Vineri intre 10:00-21:00, Sambata si Duminica intre 10:00-17:00 www.olla.ro/livrare.

0799 00 6552 olla@olla.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!