Primavara

Poți spune că a venit cu adevărat primavara atunci când vezi primii boboci de flori. Și când simți că toată natura reînvie, parcă ți se face o poftă nebună de daruit flori, nu-i așa? Nicio grija, Olla livrează cele mai proaspete și mai parfumate flori de primăvara, cu livrare astăzi sau la data pe care o dorești.

Buchete de flori de primăvară - Fă un dar deosebit pentru o persoană dragă

Se spune că florile ne aduc mereu primăvara-n casă. Astfel florile primăvăratice sunt o metaforă a exaltării sufletului specifică naturii care revine la viață în frumosul anotimp de primăvară.

Un buchet multicolor de flori parfumate care include în el flori ce cresc natural în anotimpul primăverii, este cel mai potrivit cadou, atunci când vrei să oferi un dar deosebit pentru o persoană dragă.

Alege cele mai frumoase buchete de flori de primăvară în orice anotimp. Bucuria vieții se sărbătorește oricând!

Ce flori sunt specifice buchetelor de flori de primăvară, îți voi spune chiar acum.

Cu toții știm că zambilele, freziile și lalele sunt câteva dintre primele flori care apar primăvara.

Totuși, putem numi buchet primăvăratic, aproape orice buchet viu colorat, parfumat și plin de energie care are în compoziția lui și flori de primăvară.

Nu uita, primăvara nu este doar un anotimp, ci și un sentiment.

Tu ai primăvară-n suflet?

Aranjamente florale de primăvară realizate dintr-un mix vesel de flori parfumate

Sunt momente în care un buchet de flori poate părea prea simplu pentru un cadou special. Cauți ceva mai deosebit pentru că vrei să-i comunici ceva important sau vrei să-i arăți prețuirea ta imensă.

Alege un buchet de flori de primăvară cu dedicație și spune-ne ce vrei să citească atunci când deschide plicul strecurat printre flori.

Spune-i în cuvinte ceea ce florile îi șoptesc prin prezența lor sublimă.

Să fie o invitație într-un weekend romantic? Sau o surpriză de genul: „așteaptă-mă la 5 îmbrăcată frumos”?

Sau poate vrei doar să-i spui că o iubești, sau că-i mulțumești. Un „iartă-mă” sau „te prețuiesc”. Tu alegi mesajul, eu îl scriu pentru tine și îl livrez împreună cu florile alese.

Fie că alegi un aranjament floral de primăvară, fie că alegi un buchet de flori primăvăratice, fă-i o dedicație, trimite-i un mesaj.

Contactează-ne și te vom consilia și în alegerea florilor în funcție de mesajul sau dedicația pe care vrei să o transmiți.

 

Citeste mai mult

Afiseaza: 1-24 din 37 produse

 Filtre

Selectia ta:

Tip produs: Buchet ×

Suport clienti Suntem online pentru tine de Luni pana Duminica intre 09:00-17:00. Pentru livrari programul este de Luni pana Vineri intre 10:00-21:00, Sambata si Duminica intre 10:00-17:00 www.olla.ro/livrare. Suntem prezenti doar online, fara florarie fizica.

0799 00 6552 olla@olla.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!