6 motive pentru a dărui aranjamente cu trandafiri în cutie

6 motive pentru a dărui aranjamente cu trandafiri în cutie
Florile sunt o modalitate excelentă de a face un gest romantic, de a surprinde un prieten sau de a sărbători o ocazie specială. Oricine primește flori de orice fel se va simți iubit și special. Așa că imaginează-ți cât de încântați ar fi destinatarii tăi dacă ar primi un aranjament elegant cu cele mai uimitoare flori. În cele ce urmează, vom vorbi despre un mod mai aparte de a dărui flori și anume: aranjamente în cutie.
Dacă îți place să dăruiești flori, dar nu dorești să te confrunți cu durata de viață scurtă a acestora, sau să depinzi de o vază la îndemână, cutiile cu flori sunt modalitatea perfectă de a le oferi celor dragi un cadou minunat. Asta pentru că poți aranja un buchet de flori proaspete într-o cutie cu burete floral și îl poți păstra atâta timp cât ai nevoie - mult timp după ce florile, petalele ori tulpinile s-au ofilit.
Dacă dorești să trimiți flori, dar nu ai timp să le alegi din florărie, le poti aranja singur cu ajutorul cutiei cu flori. Pur și simplu puneți buretele imbibat cu apă în cutie, apoi florile și gata, sunt pregătite să le dăruiți. Cutiile sunt disponibile în diferite mărimi, în funcție de preferințele fiecăruia. Există, de asemenea, diferite stiluri de cutii disponibile cu diferite tipuri de aranjamente florale: buchete în formă de inimă, cutii de trandafiri în formă de inimă, buchete de flori în cutie și multe altele.
aranjament floral in cutie cu flori roz si mov

(Sursa imagine: Aranjament floral Olla in cutie cu flori roz si mov)
Cea mai bună parte este că florile în cutie sunt ușor de personalizat cu tot felul de culori, modele și stiluri. Le poți umple cu trandafiri roșii sau cu bujori roșii. Poți alege dintr-o varietate de forme: cutii dreptunghiulare, pătrate rotunjite, chiar și în formă de inimă pentru orice ocazie.
Și poți adăuga un mesaj la cutia de flori pentru un plus de personalizare. Cu toate aceste posibilități de personalizare, nu există nicio îndoială că florile în cutii sunt unul dintre cele mai populare articole de cadou. La Olla, în florăria online vei găsi cele mai frumoase cutii cu flori de lux pentru a crea un cadou excepțional și de neuitat.
Există o mulțime de flori care pot fi aranjate într-o cutie și care pot avea un impact deosebit asupra persoanei care le primește. Astăzi ne vom îndrepta atenția asupra aranjamentelor florale cu trandafiri și a efectului pe care aceștia îl pot avea atunci când sunt aranjați într-o cutie împreuna cu alte flori. Ce anume face o cutie cu trandafiri atât de specială? Să aflăm:
1. Sunt unici
După cum ai văzut deja, este destul de comun ca oamenii să primească flori în buchete.
Nu că ar fi ceva în neregulă în asta. Florile proaspete aranjate cu gust, împachetate cu hârtie de mătase colorată și câteva sfori și panglici vor încânta cu siguranță pe oricine.
Dar dacă vrei să-ți duci cadourile la un nivel cu totul nou, aranjamentele florale cu trandafiri în cutie sunt calea de urmat.
Imaginează-ți trandafiri in zeci de culori, decorați cu un design elegant în cutii premium. Cu adevărat un cadou care merită o mențiune specială. Pe site-ul nostru găsești diferite aranjamente florale în cutie, iar partea cea mai frumoasă este că oferim livrare chiar astăzi.
aranjament flori albe

(Sursa imagine: Aranjament floral olla in cutie cu flori albe)
2. Cutii realizate cu materiale premium
O altă caracteristică excelentă este că, cutiile folosite sunt robuste și oferă o experiență de lux.
Aceste cutii pot avea diferite modele și texturi. Uneori sunt chiar realizate din diferite materiale fine, precum catifeaua.
Și deoarece aceste cutii sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, sunt robuste și foarte utile. Nu va trebui să-ți pui florile într-o vază pentru că deja arată fabulos în cutie. Este o piesă centrală rafinată care va adăuga mai multă clasă oricărei case sau birou. Un exemplu excelent în acest sens sunt cutiile pentru aranjamente florale de pe Olla.ro. Acestea combină frumusețea, eleganța și utilitatea, făcându-l cel mai bun cadou pe care îl poți oferi oricărei femei speciale din viața ta. În plus, o cutie elegantă poate sa fie folosită si după ce au trecut florile, pentru a depozita în ea lucruri dragi, cum ar fi bujuterii, hăinuțele de când copilul tău era bebeluș sau petale de flori uscate.
aranjament in cutie cu flori rosii

(Sursa imagine: Aranjament floral Olla in cutie cu flori rosii)
3. Vin în diferite forme și dimensiuni.
Nu veți rămâne niciodată fără opțiuni atunci când alegeți să faceți cadou trandafiri în cutie.
În funcție de ocazie și de numărul de persoane cărora dorești să trimiți cadourile, poți alege aranjamente mici, medii sau mari.
În general, oamenilor le place să trimită trandafiri în cutii rotunde sau pătrate. Dar cadoul tău poate fi mai expresiv, deoarece îl poți personaliza sau îl poți obține în diferite forme, cum ar fi o cutie cu trandafiri în formă de inimă.
4. Nu va cauza probleme destinatarului tău
Persoana care le va primi, nu va trebui să-și facă griji unde să așeze florile, sau dacă are o vază la îndemână. Aranjamentul arată minunat în cutie și poate fi pus oriunde în casă.
Artiștii de la Olla crează aranjamente uimitoare de trandafiri, realizate manual, care sunt menite să fie expuse împreună cu cutia.
Tu sau destinatarul tău, puteți integra florile în orice spațiu și nu trebuie să faceți, decât să-i oferiți apă o dată la doua zile și multă admirație.
5. Element de surpriză
Întrucât nu toată lumea este obișnuită să primească buchete de flori în cutie, mulți sunt impresionați când primesc un asemenea cadou. Impactul pe care îl vor avea niște trandafiri aranjați într-o cutie, va fi unul puternic. Așa că, dacă ești în căutarea unui cadou special cu care să îți surprinzi iubita sau soția, mama, sora, sau prietena cea mai bună, alegerea unei cutii pentru flori în formă de inimă cu niște trandafiri roșii în ea, cu siguranță o va surprinde și îi va crea cele mai puternice sentimente.
6. Perfect de combinat cu alte cadouri.
Vrei să oferi și alte cadouri în afară de flori? Nicio problemă!
Poți personaliza aranjamentele florale din cutie pentru a plasa și alte detalii în interior, în afară de flori.
Pur și simplu poți cere florăriei tale să adauge cadoul tău în cutie, indiferent dacă oferi un aranjament de trandafiri proaspeți sau conservați.
Cu aranjamentele și cutiile cu flori de la Olla, nu există nimic care să se poată compara. Atunci când oferiți unul dintre aranjamentele florale cu trandafiri în cutie, toată lumea câștigă: persoana primește un cadou uimitor, iar tu primești toată aprecierea.
Pentru că, serios, cine nu și-ar dori să primească o cutie de trandafiri proaspeți prin curier? Sunt atât de ușor de transportat, mai ales că sunt în formă de inimă. Nu există riscul să se zdrobească în timpul transportului sau să fie striviți de vreun curier neîndemânatic la ușa ta. În plus, nu mai este nevoie de o vază la îndemână. Sunt imediat pregătite pentru a fi admirate in orice spațiu.
aranjament floral olla in cutie in forma de inima

(Sursa imagine: Aranjament floral Olla in cutie inima cu flori rosii)
Poți comanda un minunat aranjament cu trandafiri în cutie din secțiunea cutii cu flori, noi îl vom pregăti cu grijă și vom avea grijă ca acesta să fie livrat astăzi la tine sau direct la persoana pe care vrei sa o surprinzi.
 

Suport clienti Suntem online pentru tine de Luni pana Vineri intre 09:00-17:00, Sambata si Duminica intre 09:00-14:00. Pentru livrari programul este de Luni pana Vineri intre 10:00-21:00, Sambata si Duminica intre 10:00-17:00 www.olla.ro/livrare. Suntem prezenti doar online, fara florarie fizica.

0799 00 6552 olla@olla.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!