Buchete de flori sau Emoţii? Dăruieşte florile care spun ceea ce simţi

Buchete de flori sau Emoţii? Dăruieşte florile care spun ceea ce simţi
Emoții calde, din suflet, împletite cu drag în buchete de flori.
Când te gândeşti la cele mai importante evenimente din viaţa ta, chiar dacă au fost mai uşoare sau mai grele, mai exotice sau pur şi simplu parte din viaţa de zi cu zi, aşa-i că mai uiţi din detalii? Şi nu-i aşa că emoţiile de atunci îţi revin atât de uşor şi de precis, ca şi când ai revedea fotografii cu experienţa de atunci?
În atelierul Olla, pentru că iubim ceea ce facem, printre comenzi online de buchete de flori, aranjamente florale pentru evenimente sau decoruri florale inspirate, nu prea facem pauze. Însă atunci când se mai cere câte una, aşa, pentru reîmprospătarea inspiraţiei, ne place foarte mult să ne gândim la experienţele frumoase de până acum. Sigur, atunci când trece ceva timp peste o amintire, detaliile se mai uită, însă gustul emoţiei niciodată.
Şi pentru că emoţia momentului este cea mai importantă trăire, noi suntem de părere că florile ar trebui să fie parte din sentimentul celui înconjurat de ele. De aceea investim întotdeauna emoţie în aranjamentele noastre florale şi reuşim mereu să facem artă din flori.
Arta din flori Olla.ro
De fapt, putem vorbi despre un trio de emoţie care va face întotdeauna din darul tău floral unul reuşit: emoţia momentului, măiestria cu care floristul concepe şi meşteşugeşte florile şi emoţia pe care o exprima fiecare tip de floare în parte.
Reţeta secretă a floristului Olla nu o vom divulga, însă hai să vedem cum reuşim ca acest trio să fie cât mai armonios. Cu alte cuvinte, ce flori oferim în completarea celor mai importante experienţe pline de emoţie din viaţa noastră.

Ce flori se oferă la cununia civilă?

Pentru că Trandafirii pot fi oferiţi în această zi doar de către viitorul soţ, propunem pentru ieşirea din Primărie un buchet de flori colorat și vesel, care va transmite emoţia trăită alături de proaspeții căsătoriți. Uite în secțiunea „Casa nouă” câteva idei marca Olla.

Ce buchete de flori se oferă la aniversări?

Aici este mai simplu, căci tot ce trebuie să ştii este floarea preferată a sărbătoritului. Dacă însă nu-i cunoşti preferinţele, pentru domni ar fi indicat să alegi un buchet în nuanțe de galben, iar pentru ea niciodată nu ai cum să greşeşti cu un buchet bogat de flori de sezon. In sectiunea „la mulți ani”, poti descoperi cateva idei in acest sens.

Ce flori se oferă persoanei iubite?

Precum experienţele colorate şi profunde, pline de zâmbete, dar şi de afecţiune pe care probabil tocmai ce aţi început să le trăiţi împreună, florile trebuie să fie în ton cu emoţia. Trandafirii roşii, Lalelele, Orhideea şi Liliacul sunt cele care îi vor şopti suav ceea ce simţi, aşa cum o fac toate Florile Olla.
Flori pentru persoana iubita

Ce flori se oferă la naşterea unui copil?

Emoţiile atât de tandre şi de pline de bucurie precum cele legate de venirea pe lume a unui mic îngeraş sunt preferatele florilor noastre. Fie că vrei să-ţi exprimi sentimentele faţă de proaspăta mămică printr-un cadoul floral, un buchet de flori pentru bebe sau un aranjament floral plin de emoţie, Trandafirii roz, Viorelele, Margaretele sau Anemonele vorbesc întotdeauna despre tine.
Buchet pentru bebe
Poți comanda un buchet de flori perfect din secțiunea aranjamente florale, sau contactează-ne pentru consiliere personalizată.
(foto credit Mircea Avarvari - Imagini Vii)
 

Suport clienti Suntem online pentru tine de Luni pana Vineri intre 09:00-17:00, Sambata si Duminica intre 09:00-14:00. Pentru livrari programul este de Luni pana Vineri intre 10:00-21:00, Sambata si Duminica intre 10:00-17:00 www.olla.ro/livrare. Suntem prezenti doar online, fara florarie fizica.

0799 00 6552 olla@olla.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!