Cele mai frumoase flori în viziunea Olla

Cele mai frumoase flori în viziunea Olla
Vrei să vă faci casa să arate ca o grădină a paradisului, sau ca o grădină botanică? Hai cu noi într-un periplu printre alegerile noastre în materie de:

Cele mai frumoase buchete de flori pentru acasa si pentru birou.

Fie că ești în căutarea celor mai frumoase flori din lume sau pur și simplu dorești să îți împrospătezi locuința sau biroul cu niște buchete de flori superbe, noi avem din toate câte o idee.
Poți alege dintr-o varietate de flori frumoase de primăvară, le poți cumpăra într-un buchet, coș ori cutie de catifea fina, sau chiar le poți comanda online și le poți primi direct la ușa ta.
aranjamente floral in cutie - flori albe
Dacă tot ești aici, de ce să nu afli care sunt cele mai frumoase buchete de pe piață? Și dacă nu știi sigur de unde să începi, ei bine... floarea noastră preferată este bujorul.

Dar cine are timp să găsească cele mai frumoase buchete de flori pentru spațiul casei si pentru birou? Din fericire, noi avem!
Fie că dorești cele mai frumoase flori din lume pentru acasa si birou  sau cele mai frumoase aranjamente florale  pentru o petrecere, te ajutăm noi. Am selectat, de asemenea, câteva dintre buchetele noastre preferate, așa că, dacă vrei să îți muți primăvara în interior, aruncă o privire la aceste frumuseți.

Cauți flori noi pentru grădina ta de primăvară

Am adunat cele mai frumoase flori din lume, de la trandafirii clasici la anemonele care atrag privirile.
Dacă dorești să adaugi puțină culoare în curtea ta., ai putea lua în considerare plantarea unui ghiveci de lalele colorate în acest sezon. Acestea pot fi cultivate în ghivece sau plantate direct în pământ și vor înflori pe tot parcursul sezonului.
Dar dacă ești în căutarea a ceva mai neobișnuit, avem și o listă cu cele mai bune 10 plante de apartament care vă vor face casa să se simtă proaspătă și vie. De la ferigi vibrante la suculente luminoase, aceste plante vă pot ajuta să aduceți un pic de natură în interior.
Dacă ai petrecut vreodată timp în aer liber, probabil ai observat că florile sunt unul dintre cele mai frumoase lucruri din natură. Și dacă ești ca mine, gasești că este cu adevărat minunat faptul că ele vin în atât de multe culori și dimensiuni diferite.
Și apoi există frumoasele plante de apartament, care adaugă o picătură de culoare spațiului de locuit și ajută la menținerea unui mediu mai sănătos pentru familia ta prin curățarea aerului din interior. Preferatele noastre sunt cele care cresc liane lungi și care arată drăguț atunci când cad în cascadă peste marginea raftului de cărți.
Dar, indiferent dacă preferi să îți păstrezi plantele afară sau în interior, pot să garantez că suntem cu toții de acord asupra unui lucru: cele mai frumoase flori sunt întotdeauna mai bune decât nici o floare!
Așa că, dacă sunteți în căutarea unor noi adăugiri pentru grădina sau decorul casei, am alcătuit o listă:

Cele mai preferate 8 flori din lume dintre cele mai puțin cunoscute

1. Lacintul purpuriu (Muscari armeniacum)
2. Ranunculus (Ranunculus asiaticus)
3. Crinul calla (Zantedeschia aethiopica)
4. Inimă sângerândă (Dicentra spectabilis)
5. Laur pătat (Aucuba japonica "Variegata")
6. Orhidee alba Formidablo, are 80 cm inaltime
7. Magnolia galbenă (Magnolia acuminata)
8. Nufărul de Nil (Agapanthus africanus)
Majoritatea acestor flori din lume formează o gamă uluitoare de petale perfecte și culori vibrante. Unele dintre aceste frumuseți sunt suficient de rezistente pentru a crește în grădina ta, în timp ce altele sunt mai potrivite pentru un aranjament pe masă - dar toate sunt absolut uimitoare.

Quiz Olla Art despre cele mai interesante flori

Fie că ești un fanatic al florilor sau doar un fan ocazional, probabil că nu trebuie să iți spunem că florile sunt destul de... ei bine, frumoase. Dar v-ați întrebat vreodată care sunt cele mai interesante flori din lume? Noi cu siguranță, noi ne-am întrebat.
Iată aici două asemenea „selecții” care te vor face să rămâi cu gura căscată și ochii să se deschidă de uimire. NU vom spune numele florilor – aceasta este pentru tine să le ghicești
1. Această floare este cunoscută pentru tulpina sa lungă și petalele în formă de clopot. Poate fi găsită în grădinile din întreaga lume, dar este cel mai des întâlnită în America de Nord. Numele florii provine dintr-un cuvântul grecesc, care înseamnă "frumos". Unii spun că această floare seamănă cu cornul unui unicorn, iar legenda spune că îi poate vindeca pe cei care îi simt parfumul. Cum se numește această floare?
2. Această floare se găsește în principal în Orientul Mijlociu și în Asia și a fost cultivată de oameni de mii de ani. Cea mai veche cultivare înregistrată a acestei plante datează din Egiptul antic, în jurul anului 2500 î.Hr., unde era folosită ca ingredient în măștile de față pentru tratarea pielii uscate și a ridurilor. Culoarea sa galbenă strălucitoare a făcut din ea un simbol al fericirii, al căldurii și al speranței de-a lungul istoriei. Cum se numește această floare?

Ce flori frumoase v-am pregătit la Olla?

Când vine vorba de flori, există o mulțime de moduri diferite de a privi frumusețea. Pentru unii oameni, cele mai frumoase flori sunt cele care sunt native din zona lor.
Pentru alții, frumusețea se află în ochii privitorului, iar o floare poate fi frumoasă chiar dacă nu-i cunoștii numele sau dacă este originară din zona ta.
Și mai sunt și cei care cred că frumusețea ține de culoare - poate crezi că cele mai frumoase flori sunt cele care se potrivesc cu decorul tău, cu ținuta ta preferată sau chiar cu personalitatea ta.
aranjamente florale cu livrare in aceeasi zi

Chiar dacă la Olla noi nu oferim plante de interior, specialitatea noastră fiind buchetele și aranjamentele, vestea bună este că, indiferent ce fel de flori îți plac, sigur avem ceva pentru tine – hai cu noi în secțiunea Livrare flori astăzi!
 

Suport clienti Suntem online pentru tine de Luni pana Vineri intre 09:00-17:00, Sambata si Duminica intre 09:00-14:00. Pentru livrari programul este de Luni pana Vineri intre 10:00-21:00, Sambata si Duminica intre 10:00-17:00 www.olla.ro/livrare. Suntem prezenti doar online, fara florarie fizica.

0799 00 6552 olla@olla.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!