Cele mai îndrăgite flori de apartament

Cele mai îndrăgite flori de apartament
Florile și plantele de apartament au fost întotdeauna o parte importantă a casei. Ele dau un sentiment de confort și de pace, vă pot ajuta să vă relaxați după o zi lungă și pot fi folosite chiar pentru a îmbunătăți estetica casei. De asemenea, florile sunt utile pentru a face încăperile să miroasă frumos, ceea ce este important atunci când invitați oaspeți.
Plantele ornamentale de interior vă pot ajuta să vă detensionați prin eliberarea de ioni negativi care vă ajută să vă relaxați. De asemenea, vă pot face să vă simțiți mai pozitivi și mai fericiți prin creșterea endorfinei, care este aceeași substanță chimică eliberată atunci când oamenii fac exerciții fizice sau mănâncă ciocolată.
Există o mulțime de tipuri diferite de plante de apartament care vă pot oferi toate aceste beneficii, așa că nu vă fie teamă să experimentați și să le găsiți pe cele care funcționează cel mai bine pentru voi. În articolul de astăzi, vom face o selecție a celor mai populare și interesante plante și flori de apartament care pot lumina încăperile și pot aduce de asemenea o stare de bine în sufletul oamenilor:

Begonia

Begoniile fac parte din categoria plante de apartament cu flori și sunt una dintre cele mai populare flori din lume. Sunt ușor de îngrijit și se pot potrivi în aproape orice tip de casă. Florile vin într-o varietate de culori și modele, ceea ce le face un plus excelent pentru orice spațiu interior.
Dacă vreți să adăugați puțină culoare spațiului vostru sau dacă sunteți în căutarea unei plante ușor de cultivat și care nu va avea nevoie de prea multă întreținere, atunci nu căutați mai departe de această floare superbă.
floare de begonie
Begoniile au nevoie de multă lumină, așa că asigurați-vă că le amplasați într-un loc însorit, unde vor primi cel puțin 6 ore de lumină directă a soarelui în fiecare zi. O modalitate de a face acest lucru este să le așezați pe pervazul ferestrei sau lângă o fereastră orientată spre sud, cu o perdea deasupra, astfel încât să blocheze orice exces de lumină în timpul celei mai fierbinți părți a zilei, când nu este nimeni acasă.

Floarea kalanchoe

Kalanchoe este o plantă frumoasă care poate adăuga culoare oricărei încăperi. Și ea face parte din categoria flori de camera care infloresc, este ușor de întreținut și va dura mulți ani dacă este îngrijită corespunzător. Kalanchoe vine în multe culori și forme diferite. Este o alegere excelentă pentru persoanele care doresc să adauge un plus de culoare în decorul lor, dar nu vor să cheltuiască bani pe plante care vor muri rapid.

Amaryllis (crin de cameră)

Amaryllis, cunoscut și sub numele de crin de cameră, este o floare frumoasă și delicată care poate fi cultivată în interior. Această plantă este folosită în mod obișnuit ca decor de sărbători datorită perioadei lungi de înflorire. Cu toate acestea, o puteți folosi și pentru a vă decora casa în orice moment al anului. Este ușor de cultivat și de întreținut această plantă, ceea ce o face ideală pentru cei care sunt începători în grădinărit sau care nu au prea mult spațiu pentru plantele de exterior.
crini de camera rosii

Lavanda

Lavanda este o floare minunată pe care să o aveți în casă. Are un efect calmant și vă poate ajuta să dormiți mai bine. De asemenea, ajută la reducerea stresului, așa că, dacă vă simțiți copleșit de viață, lavanda ar putea fi soluția la problemele voastre. Florile de levănțică sunt frumoase, de asemenea - ele vin în multe culori și dimensiuni diferite și vor adăuga un strop de culoare în orice cameră. De asemenea, acestea necesită puțină întreținere: nu au nevoie de multă apă, pot crește în interior sau în aer liber și nici nu au nevoie de multă lumină solară. Este, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă menține casa proaspătă și cu un miros plăcut.

Orhideea

Orhideele sunt una dintre cele mai frumoase flori din lume. Ele nu sunt doar frumoase, ci au și multe beneficii pentru sănătate. Floarea de orhidee vă poate ajuta să vă simțiți mai relaxați și mai calmi. De asemenea, vă poate ajuta cu problemele de somn, anxietate și depresie.
Îngrijirea orhideelor nu trebuie tratată cu superficialitate, fiind plante foarte sensibile. Totuși, daca li se acordă atenția necesară și li se oferă toate condițiile pentru dezvoltarea optimă, vor inflori de mai multe ori și vor avea nenumărate flori.
Orhideea este, de asemenea, o floare ce poate fi oferită ca și cadou pentru o zi de naștere, ziua femeii sau chiar un botez. Florăria Olla vă ajută în acest sens și vă pune la dispoziție diferite aranjamente florale pe care să le puteți oferi drept cadou.
orhidee in ghiveci
 

Suport clienti Suntem online pentru tine de Luni pana Vineri intre 09:00-17:00, Sambata si Duminica intre 09:00-14:00. Pentru livrari programul este de Luni pana Vineri intre 10:00-21:00, Sambata si Duminica intre 10:00-17:00 www.olla.ro/livrare. Suntem prezenti doar online, fara florarie fizica.

0799 00 6552 olla@olla.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!