Cele mai potrivite cadouri de Paște

Cele mai potrivite cadouri de Paște
Paștele este o sărbătoare religioasă foarte importantă pentru români. Este sărbătorită în prima duminică după prima lună plină de după echinocțiul de primăvară și este o perioadă de post și reflecție spirituală.
Este o sărbătoare foarte importantă, și nu doar pentru că este ziua în care sărbătorim Învierea lui Iisus Hristos, ci este, de asemenea, un moment în care familiile se reunesc pentru a mânca mâncăruri tradiționale și pentru a face schimb de cadouri.
Paștele a fost sărbătorit încă din primele zile ale creștinismului. Acesta comemorează învierea lui Iisus Hristos din moarte după răstignire. Este considerat o zi sfântă de multe confesiuni creștine, deoarece celebrează triumful său asupra morții și păcatului.
Masa tradițională românească de Paște constă în carne de miel care este gătită sub formă de friptură, drob sau ciorbă și se mănâncă în mod tradițional cu mămăligă, care este făcută din făină de porumb fiartă în apă. Ca desert pe masă se găsește pasca cu diferite umpluturi și cozonacul.
În România, Paștele este sărbătorit cu o mulțime de tradiții și obiceiuri. Cea mai importantă este aceea de a dărui ouă de Paște celor dragi în duminica sau lunea Paștelui. Copiii primesc ouă de ciocolată umplute cu bunătăți delicioase, cum ar fi jeleuri, ursuleți de gumă sau monede de ciocolată.
În dimineața Vinerii Mari, toți românii participă la slujbele din biserici, unde se roagă pentru iertarea păcatelor comise în anul precedent, ascultând lecturi religioase din Biblie, precum și imnuri cântate de coruri însoțite de clopotele care bat din turnurile din apropiere.
Sărbătoarea Paștelui reprezintă dăruire. Fiind o amintire a învierii Lui Isus care a murit pe cruce pentru omenire, la fel și oamenii sunt mai darnici în această perioadă. Se vizitează unii pe alții și își surprind apropiații cu diferite cadouri. Este un moment în care sărbătorim noi începuturi și întâmpinăm cu brațele deschise sezonul de primăvară.
Dacă dorești să le oferi celor dragi ceva grijuliu, care să-i facă să se simtă apreciați, iată câteva idei de cadouri de Paște minunate:
Cele mai potrivite cadouri de Paște sunt cele care sunt grijulii, dar și distractive și jucăușe. De exemplu, dacă faci cumpărături pentru un prieten care adoră să gătească, ai putea să-i oferi noi materiale de copt sau chiar o carte de bucate plină de rețete.
Dacă faci cumpărături pentru un prieten care iubește animalele, gândește-te să îi oferi ceva care să arate cât de mult ții la el – cum ar fi un animal de pluș sau chiar prăjituri făcute în casă.
prajituri de casa
foto credit: Mircea Avarvari Imagini Vii
Un coș plin de dulciuri și bunătăți: Cine nu iubește bomboanele? Dacă ai niște prieteni care au copii, este o idee excelentă să le luați ceva dulce. Vor fi fericiți că au primit un coș plin de bunătăți și va fi o modalitate ușoară de a le spune "îmi pasă"!
Cărți: Multă lume iubește cărțile! Iar acestea sunt ușor de împachetat și de oferit cadou. Trebuie doar să le strecori într-o cutie sau pungă frumoasă cu hârtie colorată în jurul lor și voila! Destinatarul va adora să despacheteze noua carte la fel de mult cum îi va plăcea să o citească mai târziu.
Iepurașul de ciocolată: O altă opțiune este un iepuraș adorabil de ciocolată.
Florile sunt întotdeauna o idee de cadou grozavă, deoarece sunt atât de versatile: florile pot fi oferite sub formă de buchet sau ca flori individuale; pot fi livrate într-un aranjament sau doar trimise acasă la cineva; pot fi oferite personal sau trimise prin poștă. Sunt, de asemenea, o alegere excelentă dacă nu știi ce altceva să dăruiești cuiva, deoarece sunt un cadou atât de comun încât aproape toată lumea adoră să le primească.
aranjament floral
foto credit: Mircea Avarvari Imagini Vii
Cele mai populare flori pentru Paște sunt lalelele, trandafirii, liliacul și narcisele. Aceste flori sunt folosite pentru a decora bisericile și casele în timpul acestei sărbători religioase.
Există multe motive pentru care a oferi cuiva un buchet de flori de Paște este o idee excelentă:
- Florile de Paște sunt frumoase; aduc culoare în viața oricui și îi fac pe oameni fericiți când le văd.
- Aranjamentele florale pot fi dăruite ca și cadouri sau folosite ca decorațiuni în jurul casei tale. Ideea unor coșuri cadou de Paște cu flori oferite cuiva drag va fi întotdeauna o alegere inspirată care va naște emoții puternice și va aduce aduce multe zâmbete.
cos cu flori si oua
foto credit: Mircea Avarvari Imagini Vii
- Oamenii iubesc să primească flori proaspete tăiate, deoarece acestea aduc nota aceea de proaspăt de care avem cu toții nevoie.
Dacă te gândești să oferi un buchet sau un aranjament dar nu te-ai hotărât sau nu știi ce flori să alegi, mai jos ți-am pregătit câteva sugestii care sperăm să te ajute:
Trandafiri: Aceștia sunt una dintre cele mai comune alegeri pentru a oferi ca și cadouri în acest sezon de sărbători, deoarece vin în multe culori, forme și dimensiuni diferite. Olla.ro este o florărie care te poate ajuta cu aranjamente florale deosebite din trandafiri cu care să surprinzi o persoană dragă.
aranjament pentru paste
foto credit: Mircea Avarvari Imagini Vii
Crini: Aceștia sunt o altă alegere excelentă pentru a fi dăruiți ca și cadouri în acest sezon de sărbători, deoarece au culori frumoase precum alb sau galben, ceea ce îi face să arate foarte bine atunci când sunt plasați în interiorul unui coș sau a unei vaze pline cu apă. De asemenea, vin în diferite mărimi, așa că sunt perfecți dacă vrei ceva mai mare decât trandafirii, dar totuși vrei ceva suficient de frumos parfumat pentru a oferi cadou.
Narcise: Floarea clasică de primăvară, narcisa va aduce soare în viața oricui. Petalele galbene și dispoziția însorită le fac o alegere fantastică pentru orice ocazie, dar sunt deosebit de populare pentru Paște.
Liliac: Liliacul este o altă favorită perenă care poate fi găsită crescând în multe curți din întreaga țară. Aceste flori parfumate vor aduce bucurie oriunde vor merge.
Margaretele: Margareta este o floare de primăvară foarte populară - și pe bună dreptate! Culoarea ei galbenă veselă o face ușor de observat de la distanță, ceea ce este minunat dacă vrei ca destinatarul tău să știe de ce i-ai trimis aceste flori frumoase.
Nu în ultimul rând, dacă dorești ca darul tău să fie cât mai unic și surprinzător, poți lua în calcul oferirea unui coș cu ouă de Paște și flori. Poți alege din recomandările noastre două-trei tipuri de flori pe care să le așezi într-un aranjament drăguț alături de câteva ouă vopsite. Specialiștii Olla te pot ajuta în acest sens și pot crea niște aranjamente spectaculoase care vor face o impresie de neuitat.
 

Suport clienti Suntem online pentru tine de Luni pana Vineri intre 09:00-17:00, Sambata si Duminica intre 09:00-14:00. Pentru livrari programul este de Luni pana Vineri intre 10:00-21:00, Sambata si Duminica intre 10:00-17:00 www.olla.ro/livrare. Suntem prezenti doar online, fara florarie fizica.

0799 00 6552 olla@olla.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!