Cum alegi un buchet de mireasă? Florile Olla dezvăluie secretul

Cum alegi un buchet de mireasă? Florile Olla dezvăluie secretul
Ține cont de sfatul floristului pentru a alege un buchet de mireasă perfect!
Ce fericită trebuie să fii... Ţi-ai întâlnit jumătatea, aţi trecut prin atâtea experienţe împreună şi acum urmează marele eveniment. Zâmbetul tău sigur denotă iubire şi armonie, iar asta va spune invitaţilor tăi şi un buchet de mireasă conceput, meşteşugit şi, la fel de important, ales cu inspiraţie. Ca în cazul aranjamentelor pentru nuntă - pentru ziua cea mare, alegerea buchetului tău de mireasă poate fi un algoritm destul de complicat.
Unul pe care ţi-l vom dezvălui în cele ce urmează, însă nu înainte de a-ţi da un sfat: cel mai important criteriu va fi întotdeauna ceea ce simţi. Aşa l-ai ales şi pe el, nu-i aşa? Şi tot aşa, în atelierul Olla, după ce ne asigurăm că am respectat toate “regulile”, punem în fiecare buchet, decor sau aranjament floral, emoţie. Adică acel ingredient care face ca florile să îţi reprezinte experienţa şi care te face să zâmbeşti. Cum îţi dai seama că totul e perfect? Simplu. Când florile vorbesc despre tine.
Buchetul tău de mireasă va fi cel mai admirat şi fotografiat accesoriu. De aceea e musai să se potrivească cu sclipirea din ochii tăi. În plus, ține cont și de următoarele sfaturi:

Buchetul de mireasa trebuie să meargă mână-n mână cu silueta ta

În funcţie de tipul de corp, vei şti ce rochie de mireasă îţi evidenţiază punctele forte şi ascunde cu succes imperfecţiunile. În cazul în care alegi o rochie de mireasă ornamentată sau voluminoasă, este indicat că buchetul tău de mireasă să fie simplu, rotund, monofloral, decorat puţin şi cât mai natural. Pentru rochiile în A sau tip sirenă, poţi opta pentru un buchet de mireasă cascadă sau lacrimă.

Armonizează-l cu sezonul în care are loc marele tău eveniment

Îţi recomandăm întotdeauna flori de sezon, în culorile personalităţii tale. Ai încredere în tine și alege ceea ce te reprezintă cel mai bine.
Culorile pale şi dantela descriu o mireasă boemă
Culorile tari şi elemente de sezon îţi vor dezvălui personalitatea efervescentă
Vara, buchetul tău de mireasă poate conţine orice culoare, iar primăvara rozul pal va fi mereu în trend
Toamna poţi experimenta diferite nuanţe de crem, portocaliu, roşu sau violet
Iarna, un buchet de mireasă în tonuri albe va scoate întotdeauna la iveală crăiasa din tine
Buchet de trandafiri albi

Florile trebuie sa transmită aceeaşi emoţie precum tema pe care ţi-ai ales-o

O nuntă ca-n poveşti cere o tematică inspirată, la care poţi asorta un buchet de mireasă, cum ne place noua să-i spunem, povestitor. Acel buchet care se lasă descoperit treptat şi care le dezvăluie invitaţilor tăi detaliile florale şi accesoriile delicate pe toată durata evenimentului.
În cazul în care îţi doreşti o nuntă clasică, elegantă şi cu aer interbelic, buchetul de mireasă va fi, de preferat, unul compact, în culori pastelate şi tonuri neutre, precum cel de mai sus.
Pentru o tematică în stil contemporan, un buchet de mireasă din trandafiri pastelaţi, bujori, anemone sau ranunculus este cu siguranţă ceea ce cauţi, iar pentru o tematică shabby-chic, printre florile care îţi vor spune povestea se număra freziile, lalelele, trandafirii Avalanche, Cool Water, accesorizati cu dantelă sau satin.
Buchet de trandafiri pastelati

Un buchet nemuritor, de ce nu?

Dacă îți dorești să păstrezi în amintire ziua nunții voastre nu doar prin intermediul fotografiilor ci și cu ajutorul florilor, poți opta pentru un buchet nemuritor, care nu se va ofili niciodată, realizat din plante precum floarea de bumbac, eryngium, scabiosa, crenguțe si fructe uscate.
Apelează la designer-ul tău floral pentru un buchet de mireasă unicat, care să te reprezinte cu adevărat şi să-ţi completeze inspirat nunta de basm. Îți poți comanda un buchet de mireasă perfect din magazinul nostru sau contactează-ne pentru consiliere personalizată.
(Foto credit Mircea Avarvari – Imagini Vii)
 

Suport clienti Suntem online pentru tine de Luni pana Vineri intre 09:00-17:00, Sambata si Duminica intre 09:00-14:00. Pentru livrari programul este de Luni pana Vineri intre 10:00-21:00, Sambata si Duminica intre 10:00-17:00 www.olla.ro/livrare. Suntem prezenti doar online, fara florarie fizica.

0799 00 6552 olla@olla.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!