Gilmore girls, serialul, prin ochi de florist. Florile noastre sau ale lor?

Gilmore girls, serialul, prin ochi de florist. Florile noastre sau ale lor?
Acum 20 si ceva de ani, majoritatea membrilor echipei Olla erau încă în facultate. Camere de cămin, nopţi albe, petreceri, chefuri, baluri; apoi sesiune şi nopţi nedormite şi examene la materii pe care nu le puteam suferi sau altele cu profesori de care ne amintim şi acum cu plăcere. “Boabe” şi note mari, sărbătorite deopotrivă la câte o terasă.
Nici într-o mie de ani nu ne-am fi imaginat că toate nopţile albe de atunci, zecile de cafele băute în dimineţile examenelor ne vor pregăti de fapt pentru o meserie pe care, în cele din urmă, o vom schimba fără regrete pe una dintre cele mai frumoase, cea de florist.
Cine şi-ar fi închipuit pe atunci atelierul mândru şi frumos în care mergem la muncă astăzi, şaisprezece ani mai târziu? Nici măcar termenul de florist nu exista în vocabularul limbii române, darămite cel de designer floral! Eeeei, dar asta este altă poveste, pe care vă vom spune-o într-o altă pauză de cafea.
Tot în anul 2000 se lansa episodul pilot al serialului “de fete” Gilmore girls , serial pe care, plăcere vinovată, îl urmăream. Nu întâmplător ne-am reamintit de Fetele Gilmore şi anii de facultate - în 25 noiembrie se lansează o serie nou- nouţă, un fel de come back făcut la cererea publicului, car între timp a depăşit studenţia şi trecut la lucruri mai serioase în viaţă, după cum o demonstrează şi textul de faţă :P
Aşa încât ne-am pomenit printre buchete şi comenzi de flori că trăgeam cu ochiul la câte un episod mai vechi al serialului. Dar, ţi-ai găsit cu floristele! Ce Lorelai şi Luke, ce Rory şi Jess- florile! Aţi observat vreodată câte şi mai ales ce frumoase sunt aranjamentele florale din filmul ăsta? Nici noi, până acum. Deh, ochi de meseriaş.
Ei, dar nici cele ce ies din mâinile noastre nu-s mai prejos, aşa încât ne-am turnat o cafea şi ne-am pus pe joacă, nu degeaba ni se spune "cea mai creativă florarie online."
Asa s-au născut controversele în atelier: ba că Luke nu a avut destul curaj, ba că e bărbatul potrivit pentru Lorelai. Am fost însă de acord cu toții asupra unui singur fapt: coronița Olla e cu mult mai frumoasă! :)
Hmmm, tot Luke & Lorelai, tot cinele de vineri seara... Dacă ar fi comandat la noi decoraţiunile pentru masă, am fi adăugat cu siguranţă şi câteva lămâi, pentru "digestie" :P
Nunţile din serialul acesta sunt visul oricărei femei - mii şi mii de fire de flori. Dar echipa Olla îţi poate realiza decoraţiunile florale pentru nuntă şi într-un buget ceva mai realist decât cel hollywoodian.
Fie că locuieşti într-o casă somptuoasă precum cea a familiei Gilmore, fie într-una mai realistă, florile schimbă atmosfera pe dată. Alege şi tu un aranjament pe care îl poţi primi chiar astăzi îl poţi primi chiar astăzi - livrare flori în aceeași zi prin Olla.
Sperăm că v-ați sunat deje cele mai bune prietene pentru o seară a fetelor și ca propunerile noastre v-au inspirat în a alege cadouri florale dela cea mai creativă florarie online din București. Iar acum, let's go to Luke's! :)

Suport clienti Suntem online pentru tine de Luni pana Vineri intre 09:00-17:00, Sambata si Duminica intre 09:00-14:00. Pentru livrari programul este de Luni pana Vineri intre 10:00-21:00, Sambata si Duminica intre 10:00-17:00 www.olla.ro/livrare. Suntem prezenti doar online, fara florarie fizica.

0799 00 6552 olla@olla.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!