Idei de cadouri de Valentines Day

Idei de cadouri de Valentines Day

Nu este nevoie să fii convențional când vine vorba de cadouri de Ziua Îndrăgostiților. Dacă ești în căutare de ceva unic și memorabil, ia în considerare una dintre aceste idei:

Oferă-i o excursie în natură

Pentru persoana iubită care iubește natura, ia în considerare un cadou care sărbătorește relația ei cu exteriorul. Aceasta ar putea include orice, de la o drumeție sau o excursie de camping, la un prânz picnic în parc. Dacă bugetul îți permite, poți cumpăra un echipament pentru exterior pe care și-l dorea, cum ar fi un nou set de ghete de drumeție sau un costum de ski.

excursie in natura

Un animal de companie

Dacă persoana iubită este un iubitor de animale, ia în considerare un animal de companie. Acesta poate fi un cadou deosebit de grozav dacă își dorește de ceva vreme un animal de companie.

Un buchet de flori

Un buchet de flori este întotdeauna o modalitate clasică de a-ți arăta dragostea, mai ales dacă persoana iubită adoră florile. Trandafirii sunt o alegere populară de Valentines Day dar există multe alte tipuri de flori care pot fi la fel de semnificative. Dacă dorești să trimiți și un mesaj cu florile tale, asigură-te că iei în considerare tipul preferat de floare al destinatarului. De asemenea, poți alege o culoare care semnifică dragostea, cum ar fi roșul sau roz.

buchet de flori rosii

Indiferent de ce tip de flori alegi, este important să te gândești la selecție. Fiind un eveniment important și mai ales dacă dorești s-o impresionezi, un buchet de la un supermarket poate părea o opțiune ușoară, dar este posibil să nu găsești cele mai inspirate flori sau pe cele preferate de parteneră. Așa că, dacă ai timp, mergi la o florărie locală sau caută o florărie online și alege un aranjament unic. Ai putea chiar să-ți faci propriul buchet dacă te simți sigur pe tine și știi exact ce-i place iubitei.

Prăjituri și ciocolată

O prăjitură delicioasă este un mod minunat de a începe ziua cu dreptul. Pentru un gurmand, un tort este un cadou ideal. Datorită varietății gustului și aspectului lor, prăjiturile sunt considerate un simbol al iubirii și al devotamentului. Așa că, anul acesta, dăruiește-i partenerei tale un desert apetisant de Valentines Day pentru a-i cuceri inima.

Pentru că sporesc dulceața unei relații, dulciurile sunt cadouri cu care nu ai cum să dai greș. Când îi vei aduce bunătățile ei preferate dimineața la pat, cu siguranță o vei surprinde. În ziua de azi, nu există femeie din lume care să nu-și dorească să se răsfețe cu o prăjitură sau o ciocolată delicioase. Atunci când îi vei oferi o cutie de ciocolată de Ziua Îndrăgostiților, se va topi de bucurie. Ciocolatele în formă de inimioare sunt o modalitate dulce de a-i arăta cât de mult îți pasă.

cutie de ciocolata in forma de inima

O geantă cadou

Gențile de mână, elegante, sunt de asemenea cadouri excelente pentru ea. Indiferent de profesia persoanei dragi, cu siguranță va aprecia acest cadou. Poți achiziționa o geantă dintr-un magazin fizic sau poți intra online pe diferite platforme care îți pun la dispoziție zeci de. Va rămâne fără cuvinte când va vedea ce cadou grijuliu ai ales pentru ea.

O cană personalizată

O cană personalizată este o opțiune excelentă dacă sunteți în căutarea unui cadou unic. Poți lua o cană pe care să-i scrii un mesaj personalizat sau poți imprima o poză cu voi. Poate fi unul dintre cele mai bune cadouri de Valentines Day pentru ea.

Ursuleț de pluș

Trimiteți un ursuleț de pluș ca dar de Sf Valentin pentru ea pentru a vă exprima afecțiunea, îmbrățișările și dragostea. Ochii adorabili ai unui ursuleț de pluș pot transmite un milion de sentimente diferite pe care nu le puteți descrie în cuvinte. Prin urmare, ursuleții de pluș vor fi un instrument neprețuit în încercarea de a vă comunica cele mai profunde sentimente. Trimiteți-i iubitei un ursuleț de pluș drept cadou pentru a-i arăta cât de mult îți pasă și cu siguranță te va ține minte mult timp de acum încolo.

Pernă în formă de inimă

Pernele în formă de inimă simbolizează dragostea, la fel ca inima însăși! Perna în formă de inimă este modul perfect de a vă exprima dragostea în această zi.

Un borcan cu bilețele scrise de mână

De asemenea, îi poți oferi prietenei tale un borcan cu bilețele scrise de mână. Doar notează toate motivele pentru care o placi, începând cu cât de uimitoare este în acea zi. Ea va aprecia foarte mult acest cadou grijuliu și va servi, de asemenea, ca un frumos creator de amintiri pentru voi doi. Acesta se va dovedi a fi cel mai bun cadou de Sfântul Valentin pentru ea.

Un card de cumpărături cadou

Oferă-i iubitei tale o sesiune de cumpărături drept cadou și arată-i cât de mult îți pasă. Ar fi un cadou minunat pentru ea, deoarece ar putea să cumpere tot ce își dorește. În plus, acest cadou este garantat că o va încânta la maxim. Așadar, de Ziua Îndrăgostiților, oferă-i iubitei tale un card de cumpărături.

Reconstruiește prima întâlnire

Pentru că Ziua Îndrăgostiților este despre dragoste, pasiune și bucurie, este o ocazie fantastică de a reflecta asupra propriilor experiențe romantice. Este o idee bună să vă întoarceți la prima întâlnire, când ați făcut un efort pentru a vă arăta latura romantică și pentru a da o nouă șansă relației voastre. Tu și iubita ta o puteți folosi pentru a reaprinde flacăra pasiunii în relația voastră. În plus, tuturor femeilor le place să își amintească cele mai mici detalii. Așa că luați loc, rememorați-vă prima întâlnire și cumpărați niște ciocolată pentru a retrăi experiența. Este o modalitate sigură de a reaprinde romantismul în relația voastră.

doi indragostiti

Creează un slideshow sau un videoclip

Cadourile sentimentale vor fi mai semnificative pentru ea decât altele. În plus față de albumul standard, puteți realiza un film sau o prezentare pe muzica preferată a persoanei dragi. Recomand această opțiune pentru cuplurile care doresc să vadă emoțiile celuilalt în timp real, în timp ce vizualizează un clip video preferat.

Fericirea de pe fața ei va merita efortul pe care l-ai depus în aceste idei. La început, poate părea o provocare, dar dacă începi să te pregătești, vei reuși să treci cu bine peste asta. În plus, femeilor le plac surprizele, pentru care s-a depus un efort consistent pentru că îi va arăta că îți pasă cu adevărat de ea. Acest lucru o va face pe prietena ta extrem de fericită și vă va condimenta puțin relația.

Suport clienti Suntem online pentru tine de Luni pana Vineri intre 09:00-17:00, Sambata si Duminica intre 09:00-14:00. Pentru livrari programul este de Luni pana Vineri intre 10:00-21:00, Sambata si Duminica intre 10:00-17:00 www.olla.ro/livrare. Suntem prezenti doar online, fara florarie fizica.

0799 00 6552 olla@olla.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!