Idei pentru decorarea locuinței de Crăciun

Idei pentru decorarea locuinței de Crăciun
Crăciunul este o perioadă de fericire și bucurie. Pentru mulți oameni, este timpul să se întâlnească cu familia și prietenii și să sărbătorească. Mulți oameni se bucură, de asemenea, să-și decoreze casele de Crăciun. Există multe moduri diferite de a-ți decora locuința. Unora le place să aibă un aspect tradițional de Crăciun, în timp ce altora le place să fie mai creativi.
Nu există un răspuns definitiv la întrebarea de ce decorăm de Crăciun. Unii oameni ar putea să o facă pentru a sărbători nașterea lui Isus Hristos, în timp ce alții ar putea să o vadă ca pe o modalitate de a intra în spiritul sărbătorilor. Alții s-ar putea bucura de frumusețea estetică a decorațiunilor de Crăciun. Indiferent de motiv, există multe moduri diferite de a decora de Crăciun și fiecare poate găsi ceva care se potrivește gusturilor sale.
Indiferent cum alegi să decorezi, există câteva lucruri de bază de care vei avea nevoie. Cel mai important, vei avea nevoie de un brad de Crăciun. Poți cumpăra un copac adevărat sau poți cumpăra unul artificial.
Dacă alegi un copac adevărat, va trebui să găsești un loc unde să-l pui în casă. Dacă alegi un copac artificial la fel, va trebui să găsești un loc unde să-l așezi și va trebui să te asiguri că are dimensiunea potrivită spațiului tău.
brad de craciun
Un brad tradițional de Crăciun este de obicei decorat cu ornamente în roșu și verde, precum și cu argint și auriu. Dacă dorești să adaugi un plus de strălucire bradului, poți lua în considerare adăugarea de lumini în diferite culori. Varianta de a cumpăra flori pentru bradul de Crăciun este de asemenea o idee excelentă pentru că vei adăuga un plus minunat decorului.
În caz că nu ai suficient spațiu pentru a pune un brad, sunt și alte variante pe care le poți lua în calcul pentru decorarea spațiului. Mai jos vei găsi câteva idei care te pot ajuta:
Coronițele, ghirlandele și vâscul sunt toate decorațiuni foarte populare care pot fi văzute în multe case în timpul sezonului de Crăciun și pot reprezenta o alternativă foarte bună pentru brad dar pot arăta foarte bine și ca accesoriu pentru acesta.
Coronițele sunt niște piese de decor care pot fi realizate din multe materiale diferite. Ele sunt adesea folosite pentru a atârna pe uși sau pereți. Mulți oameni aleg să folosească coroanele ca principală decorație de Crăciun, deoarece acestea vin în atât de multe forme și dimensiuni diferite. Noi vă propunem să mergeți pe varianta coronițe de Crăciun handmade.
O modalitate de a crea propria coroniță este să folosești ornamente de Crăciun. Poți folosi fie ornamente care au aceeași culoare cu coroana, fie o varietate de culori. O altă opțiune este să adaugi arcuri sau panglici la coroană. De asemenea, poți insera fructe de pădure, conuri de pin sau alte decorațiuni de Crăciun.
coronita de craciun handmade
Așa că, dacă alegi varianta handmade, îți poți crea o coroană de Crăciun după gusturile tale. Există multe tutoriale online care te pot ajuta în acest sens sau poți căuta o florărie care să ți le facă așa cum îți place.
Olla.ro este o astfel de florărie care este îndreptată spre preferințele și gusturile clientului și oferă cele mai frumoase aranjamente florale de Crăciun care îți vor transforma casa într-un colț de Eden.
Dacă sunteți mai tradiționali puteți alege și varianta unor coronițe de Crăciun din nuiele cărora li se poate adăuga niște fructe sau diferite floricele.
Ghirlandele sunt o altă variantă de decorațiuni care pot fi realizate din multe materiale diferite. Oamenii folosesc adesea ghirlande pentru a decora mantale sau scări. Există multe tipuri diferite de ghirlande care variază: de la simple la foarte elaborate.
O ghirlandă este o decorație lungă și îngustă, care este de obicei făcută din flori proaspete sau artificiale. Este adesea folosit pentru a decora uși, șemineuri sau scări.
Există multe tipuri diferite de ghirlande care pot fi făcute de Crăciun. O ghirlandă simplă poate fi făcută cu flori proaspete sau artificiale. Florile pot fi aranjate într-o varietate de moduri și pot fi atașate de o sârmă sau sfoară pentru a crea ghirlanda.
Un alt tip de ghirlandă de Crăciun este din bomboane. Acest tip de ghirlandă se face prin înșirare de bomboane pe o bucată de panglică sau fire. Bomboanele pot fi de orice tip și pot include mentă, arome de fructe și alte favorite.
În cele din urmă, un alt tip popular de ghirlandă de Crăciun este o ghirlandă de verdeață. Acest tip se realizează prin atașarea ramurilor verzi la o bucată de panglică sau sârmă.
Un alt element important în decorarea spațiului îl reprezintă aranjamentele florale. Acestea pot fi adesea găsite împodobind ușile, șemineele și pereții în săptămânile premergătoare Crăciunului. Poți alege să-ți cumperi florile dintr-un magazin sau poți alege varianta de aranjamente de craciun handmade, făcute de tine sau împreună cu familia.
Există multe moduri diferite de a face un aranjament floral de Crăciun, dar cel mai popular este probabil utilizarea unui brad de Crăciun ca piesă centrală. Puteți folosi verdeață, ornamente și lumini pentru a decora copacul și apoi adăugați alte elemente de sezon, cum ar fi fructele de pădure în jurul lui.
Dacă ești în căutarea a ceva mai simplu, poți crea o ghirlandă din conuri de pin și fructe de pădure. Indiferent ce tip de aranjament alegi să faci, adăugarea de aranjamente florale de Crăciun va adăuga o notă de magie casei tale.
Chiar dacă roșul și verdele sunt culorile tradiționale ale Crăciunului, poți crea aranjamente florale în orice culoare pentru a se potrivi cu decorul de sărbători.
Dacă ești în căutare de ceva festiv și colorat, încearcă un aranjament cu floare de crăciuniță de culoarea curcubeului. Aceste plante vin într-o varietate de nuanțe, inclusiv roșu, portocaliu, galben, verde și alb. De asemenea, puteți amesteca diferite culori de fructe de pădure și ilis pentru a crea o expoziție veselă.
aranjament cu floare de craciunita
Pentru un aspect mai subtil, alegeți alb și neutre precum clopoței argintii sau ramuri verzi. Aceste culori atenuate vor completa celelalte decorațiuni  fără a le umbri. De asemenea, puteți adăuga note de culoare cu funde sau ornamente strălucitoare.
Odată cu sărbătoarea Crăciunului, unii oameni își sărbătoresc și ziua de naștere. Dacă și tu ai un apropiat care împlinește anii în această perioadă, florăria online Olla te poate ajuta cu un buchet de flori la mulți ani cu care să-ți surprinzi partenera, mama, amicii sau un coleg de muncă.
În concluzie, decorarea casei de Crăciun poate fi o provocare pentru unii, mai ales atunci când spațiul este redus. În acest articol am încercat să vă oferim diverse idei atât pentru decorarea spațiilor mai mari cât și pentru spațiile mici, idei care sperăm să vă ajute în a scoate maximul din locul pe care îl aveți la dispoziție.
 

Suport clienti Suntem online pentru tine de Luni pana Vineri intre 09:00-17:00, Sambata si Duminica intre 09:00-14:00. Pentru livrari programul este de Luni pana Vineri intre 10:00-21:00, Sambata si Duminica intre 10:00-17:00 www.olla.ro/livrare. Suntem prezenti doar online, fara florarie fizica.

0799 00 6552 olla@olla.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!