Idei și sfaturi pentru decorurile botezului

Idei și sfaturi pentru decorurile botezului
Botezul este un moment care marchează începutul vieții spirituale a unui copil. Evenimentul este foarte important pentru părinți, nași și bunici, așa că este ideal să îl sărbătorim cu stil.
Pentru cei care vor să facă această zi de neuitat, am pregătit mai multe propuneri de decorațiuni de botez care vor fi principala atracție a petrecerii.

Plănuiești botezul copilului tău?

Dorești să sărbătorești botezul copilului tău? Noi suntem aici pentru tine!
Avem o mulțime de idei pentru decorarea petrecerii de botez perfecte și multe alte lucruri interesante. De exemplu, avem lumânări de botez în diferite forme și mărimi, precum și decorațiuni super drăguțe și asortate. Avem, de asemenea, o mulțime de decorațiuni florale grozave, chiar și pentru cristelnițe.
Dacă sunteți în căutarea unor idei de decorare pentru această petrecere, nu căutați mai departe. Avem o mulțime de idei pentru a vă ajuta să pregătiți scena pentru o sărbătoare de neuitat.
De la lumănări la flori, avem toate decorațiunile de care ai nevoie pentru a vă transforma spațiul într-un tărâm al minunilor festive. Iar dacă ești în căutarea a ceva specific, cum ar fi idei de decorațiuni de botez, avem și asta! Selecția noastră pentru botez se potrivește cu siguranță oricărei teme.
De asemenea, puteți verifica oferta noastră de aranjamente florale pentru mai multă inspirație – veți găsi mai jos detaliile.

E botezul copilului tău, felicitări!

Deși această zi este dedicată întâmpinării noului micuț pe lume, este, de asemenea, o etapă importantă pentru tine și partenerul tău. Așa că am adunat câteva idei pentru a vă ajuta să profitați la maximum de acest moment uriaș din viața voastră.
Primul lucru pe care trebuie să-l luați în considerare, după botezul propriu-zis, este modul în care veți sărbători după aceea cu familia și prietenii. Ziua poate fi oricât de mare sau de mică, după cum doriți - amintiți-vă doar că este o zi pentru a sărbători viața, așa că distrați-vă cu ea!
Puteți opta pentru o cină formală acasă sau puteți merge la un restaurant local pentru a ciocni ocazia cu familia și prietenii apropiați. Dacă aveți o petrecere mai mare, luați în considerare rezervarea unui spațiu la un restaurant sau la o sală de catering din apropierea casei dvs.
Orice ai alege, îți recomandăm să iei lumânarea Olla de botez, care prezintă o fotografie adorabilă a prețiosului tău pachet de bucurie înconjurat de flori albe și verdeață. Pentru o notă mai personală, adăugați numele puiului pe spatele lumânării (sau orice alt mesaj).
Dacă faceți ceva mai formal, adăugați pe mese câteva dintre frumoasele piese centrale florale - vor arăta minunat alături de lumânarea de botez creată in atelierul Olla, pentru tine.

Cum și cu ce decorezi un botez?

patru ace, lumanare pentru botezExistă atât de multe moduri în care puteți aranja decorul la un botez și poate părea copleșitor să alegeți doar unul. Totuși, nu trebuie să alegi doar unul singur! Gândește-te la botezul tău ca la o oportunitate de a te exprima pe tine și viziunea ta pentru ziua asta specială.
Aranjamentele de botez cu lumânări vin în multe forme și mărimi! O opțiune este „Patru Ace, lumanare pentru botez sfera”, care vine cu o lumânare de 80 centimetri și un buchet format din minirose, eustoma, alstroemeria și hortensia.
O altă opțiune este „Inceputul Visator, lumanare pentru botez”, care include tot lumânare de 80 centimetri, dar florile de bază sunt crizantemele, trandafirii și freziile.
Ambele aranjamente includ același tip de buchet tip sferă, ușor de ținut și rezistent- singura diferență între ele fiind cromatica și compoziția florală.
Pentru decorul locației, puteți opta pentru un aranjament floral care nu are lumânări – puteți vedea întreaga noastră gamă în categoria „Aranjamente florale botez” a Olla Art.

Alte idei de decorațiuni pentru botez

aranjamante florale botezIdeile de decorare pentru botez băiat pot fi la fel de variate ca și cele pentru fete. De la flori, baloane, dulciuri și alte detalii creative, poți crea un mediu perfect pentru ziua cea mare a micuțului tău. Ideile de decorare botez băiat pot include și rame frumoase cu fotografii în diferite etape din viața micuțului tău.
Poți alege să decorezi camera cu baloane și flori sau poți avea decorațiuni tematice. Alternativ, poți avea un aranjament sub forma unei scrisori personalizate, care poate fi decorată după gust și stil cu diverse accesorii sau chiar cu flori sau verdeață. Este foarte important ca aranjamentul să fie atât plăcut ochiului, cât și ușor de transportat cu mâna atunci când faceți fotografii.
Cu cât adăugăm mai multe accesorii creative la aranjament, cum ar fi litere din hârtie, panglici sau jucării de fetru - în special jucării de fetru colorate - cu atât mai drăguț va arăta.
La Olla, avem misiunea de a ne asigura că lumea e mai frumoasă prin flori. Și ce mod mai bun de a le pregăti această cale, decât modul în care prezentăm buchetele Olla acestei lumi.
 

Suport clienti Suntem online pentru tine de Luni pana Vineri intre 09:00-17:00, Sambata si Duminica intre 09:00-14:00. Pentru livrari programul este de Luni pana Vineri intre 10:00-21:00, Sambata si Duminica intre 10:00-17:00 www.olla.ro/livrare. Suntem prezenti doar online, fara florarie fizica.

0799 00 6552 olla@olla.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!