Olla Floral Art - Furnizor al Casei Regale a României

Olla Floral Art - Furnizor al Casei Regale a României

Majestatea Sa Regele Mihai I al României a numit în 11 Decembrie 2015, compania Olla Floral Art,  Furnizor al Casei Regale a României, în cadrul unei ceremonii desfășurate la Palatul Elisabeta. „Statutul de Furnizor al Casei Regale a României ne onorează. Suntem extrem de fericiți că munca investita în menținerea standardelor înalte pentru clienții noștri și pentru Familia Regală, este apreciata și  prin acest titlu.” – Oana Lamba, Floral Designer Olla.

Probabil că ceva poveşti de succes ai mai auzit sau cunoscut şi tu de-a lungul timpului. Însă ţi-a mai spus cineva vreodată că, în ceea ce priveşte florile, ai preferinţe regale? Ţi-o spunem noi şi avem şi câteva argumente, dacă ţi se pare că te-am lăudat “pe nedrept”. Dar să-ncepem cu-nceputul.
Atelierul de design floral Olla a luat nastere în anul 2011 ca o mică afacere de familie. Dragostea pentru frumos, pasiunea pentru flori, dorința ca fiecare aranjament floral să fie o piesă de artă unică, combinate cu spiritul de antreprenor al Oanei Lamba, au reusit ca în scurt timp să facă din Olla o afacere de succes. Din atelier ies zilnic, sub formă de opere de artă, creații florale destinate evenimentelor private și evenimentelor corporate, cadouril florale și buchete de flori la comandă sau pentru abonamentele săptămânale (companii și reședințe).

În octombrie 2013, prin prisma standardelor pe care imaginaţia ta şi creativitatea noastră le-au înălţat din ce în ce mai mult, venea prima colaborare cu Casa Regală, prin Fundația Principesa Margareta a României, pentru decorarea scenei Ateneului Român pentru Concertul Regal organizat cu ocazia aniversării Majestății Sale Regele Mihai I, în sprijinul programului Tinere Talente.
Acesta a fost doar începutul, în următorii ani toate evenimentele importante ale Casei Regale a României fiind fost decorate de către Oana Lamba și echipa Olla: Trenul Regal, petrecerile anuale Garden Party, Concertele Regale, multiple dinee și recepții oficiale care au avut loc la Palatul Elisabeta sau la Castelul Peleș. Tot din acest atelier au ieșit și buchetele oferite membrilor familiei cu ocazia zilelor de naștere.

Creativitate, pasiune și profesionalism – sunt cele trei cuvinte care descriu cel mai bine echipa Olla Floral Art. „Oana Lamba şi echipa sa reuşesc să transforme fiecare spaţiu într-un univers unic, prin adevărate sculpturi din flori şi aranjamente ce reuşesc să întreacă orice imaginaţie.
Aranjamentele florale create de echipa Olla împodobesc reşedinţa oficială a Familiei Regale a României, încântând musafirii ce trec pragul
Palatului Elisabeta”, a declarat Radu Ghină, Consilier Regal Palatul Elisabeta, cu ocazia acordării statutului de Furnizor al Casei Regale a României pentru atelierele Olla de către Majestatea Sa Regele pe 14 decembrie 2015, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la Palatul Elisabeta.

Olla Floral Art - Furnizor al Casei Regale a României - ceremonia
Și pentru că este într-adevăr un partener de nădejde al Casei Regale a României, pe langă decorarea celor mai importante evenimente de peste an, Olla este unul dintre voluntarii Fundației Principesa Margareta, oferind sprijin în proiectele „Tinere Talente”, „Niciodata Singur” și „Generații”.

Olla Floral Art - Furnizor al Casei Regale a României - ceremonia

Update 26 Noiembrie 2018

"Azi, pentru a doua oară consecutiv, am onoarea să primesc titlul de Furnizor al Casei Regale a României. Îmi amintesc că acum șase ani, când le spuneam apropiaților că imi doresc să creez buchete pentru Familia Regala a Romaniei, răspunsul celor mai mulți era "visezi, sigur, din toți oamenii care lucrează cu flori o să te aleaga fix pe tine." Cu toate astea am simtit să visez în continuare si să ii ignor. Au fost și niste oameni, maximum câți pot număra pe degetele de la o mână, care au crezut în mine. Au fost momente grele când nici eu nu mai credeam în mine, dar ei au fost acolo să mă ajute să mă ridic.Un vis pe care l-am urmat și care a fost să fie realitate. Sunt recunoscătoare pentru drumul ăsta, pentru voi, cei câțiva oameni din jurul meu care ați fost și sunteți lângă mine și pentru voi, cei care ați ales să vă alăturați poveștii mele pe parcurs❤️ "  Oana Lamba




Foto credit: Daniel Angelescu
 



Update 15 Octombrie 2021

Foarte aproape de  ziua în care Majestatea Sa Regele Mihai ar fi împlinit 100 de ani, pe 15 octombrie 2021, am primit cu recunoștință, mândrie și responsabilitate, un nou mandat de Furnizor al Casei Regale pentru următorii trei ani. Ceremonia de învestire a avut loc într-un cadru festiv, chiar în Sala Regilor, în incinta Palatului Regal.

"In vremurile astea, avem nevoie mai mult ca oricand sa ne bucuram de flori frumoase in jurul nostru. Va multumesc!" Sunt cuvinte rostite la Palatul Regal, de catre MS Margareta a Romaniei, in cadrul ceremoniei oficiale in care am primit pentru a treia oara consecutiv titlul de Furnizor al Casei Regale a Romaniei. Sunt cuvinte care au strabatut 2000 km distanta pana in inima mea, pe care le primesc cu recunostinta si responsabilitate, mai ales intr-o perioada atat de delicata ca asta. Un om drag mie, Alexandra Tenea impreuna cu mama ei au fost acolo, m-au sustinut cu prezenta la ceremonie si le multumesc pentru ca sunt.

Deocamdata printre lacrimile de emotie, nu gasesc alte cuvinte decat ca titlul este al fiecaruia dintre voi, care m-ati sprijinit si incurajat pe drumul asta, care mi-ati fost si imi sunteti alaturi, ca impreuna unul. Va sunt recunoscatoare 🙏 . Oana Lamba








#royalfamily #designfloral #itisallaboutthepeople #furnizorcasaregala

Suport clienti Suntem online pentru tine de Luni pana Vineri intre 09:00-17:00, Sambata si Duminica intre 09:00-14:00. Pentru livrari programul este de Luni pana Vineri intre 10:00-21:00, Sambata si Duminica intre 10:00-17:00 www.olla.ro/livrare. Suntem prezenti doar online, fara florarie fizica.

0799 00 6552 olla@olla.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!