Plante exotice potrivite pentru apartament

Plante exotice potrivite pentru apartament
Dacă sunteți în căutarea unei modalități unice de a vă amenaja apartamentul, luați în considerare creșterea unor flori rare. Florile rare pot adăuga culoare și frumusețe casei tale și pot fi, de asemenea, distractiv de crescut. Iată câteva motive pentru care ar trebui să te gândești să crești flori rare în apartament:
- florile rare pot adăuga o notă de lux casei tale. Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă scoate apartamentul în evidență, florile rare sunt o opțiune excelentă. De asemenea, pot fi folosite pentru a crea buchete și aranjamente unice.
- cultivarea florilor rare de apartament poate fi un hobby distractiv și provocator. Dacă ești genul de persoană căreia îi place să încerce lucruri noi și iubește grădinăritul, cultivarea acestor flori este un hobby perfect pentru tine. Poate fi dificil să găsești condițiile potrivite pentru unele dintre aceste plante, dar totul face parte din distracție.

Flori și plante de apartament exotice

S-a dovedit că florile stimulează starea de spirit, însuflețează un spațiu și umplu o cameră cu arome plăcute. Dar ce se întâmplă dacă pur și simplu te-ai săturat de florile pe care le ai poate de ani de zile în casă? Dacă și tu cauți ceva nou pentru a-ți înfrumuseța casa, de ce să nu încerci o floare exotică? Florile exotice de apartament vin în toate formele, dimensiunile și culorile, așa că sigur că vei găsi una care să se potrivească stilului tău. În plus, pot adăuga o notă de lux oricărui spațiu. Iată câteva dintre florile noastre exotice preferate de casă:

Feriga

Una dintre cele mai des întâlnite plante exotice de apartament pe care o poți avea este Feriga. Are foarte puține pretenții când vine vorba de condițiile necesare pentru creștere și poate alcătui un decor minunat în oricare locuință.
feriga

Ficus benjamina

Este o plantă cu frunze lungi și ascuțite, perfect pentru interior. Pentru a se dezvolta cât mai frumos, este necesară udarea lui constantă și așezarea sa într-un spațiu cu multă lumină.

Arborele de jad

Este o plantă frumoasă, originară din Asia. Are frunze lucioase, de culoare verde închis și produce flori mici, albe. Arborele de jad este o plantă importantă în multe culturi și a fost folosit de secole pentru proprietățile sale medicinale. Mai este cunoscut și ca planta banilor, așa că, un arbore de jad înflorit, nu numai că îți va lumina apartamentul ci îți va aduce și sănătate combinată cu prosperitate.
planta banilor

Diferite specii de cactuși

Dacă ești în căutarea unor plante de apartament uimitoare, care necesită o întreținere redusă, cactușii  sunt alegerea cea mai potrivită. Cactușii vin în toate formele și dimensiunile, dar locatarii apartamentelor pot opta atât pentru specii de cactuși înalți, cât și pentru specii de mici dimensiuni. Ambele se vor încadra perfect în decor și vor ajuta la crearea unui decor splendid.
Cactusul saguaro este un exemplu popular de cactus înalt. Poate dura zeci de ani pentru a atinge înălțimea maximă, dar merită din plin așteptarea.
Un alt soi de cactus înalt ideal pentru apartamente este cactusul columnar. După cum sugerează și numele, acest tip de cactus are o formă îngustă, verticală, care îl face perfect pentru spațiile înguste. Și la fel ca și saguaro, este un crescător lent, așa că nu va trebui să-ți faci griji că devine prea mare și neîncăpător.
cactus columnar in ghiveci

Camellia japonică

Camellia japonica, cunoscută și sub numele de camelia japoneză, este o specie de floare originară din Asia de Est. Este o plantă cu frunze verzi lucioase și flori parfumate. Camellia japonica este un simbol important în cultura japoneză, asociat cu frumusețea, grația și perfecțiunea.
A fost cultivată în Japonia de secole și a fost introdusă în Europa în secolul al XVIII-lea. De atunci a devenit o plantă ornamentală populară în climatele temperate din întreaga lume. Camellia japonica este adesea folosită ca floare de apartament datorită dimensiunii sale compacte și a capacității de a se dezvolta în interior. Această plantă versatilă poate fi cultivată într-o gamă largă de condiții, ceea ce o face o alegere populară atât pentru grădinarii începători, cât și pentru cei experimentați.
camelie japonica roz
Dacă sunteți în căutarea cadoului perfect pentru o zi de naștere, un botez, o cununie sau pur și simplu pentru a-i aminti cuiva drag cât este de important pentru voi, florăria Olla vă oferă cele mai deosebite aranjamente și buchete de flori cu livrare chiar astăzi.

Arbori citrici pitici în ghivechi

Arborii citrici pitici sunt plante de apartament grozave din mai multe motive. În primul rând, sunt relativ ușor de îngrijit și pot tolera unele neglijențe. În al doilea rând, sunt suficient de mici pentru a se potrivi în majoritatea apartamentelor și caselor. În al treilea rând, oferă o explozie de aromă tropicală oricărei încăperi.
mini copacel citrus
Sunt în general ușor de îngrijit, iar soiurile pitice sunt și mai tolerante la neglijență decât verii lor mai mari. Acest lucru le face plantele de apartament ideale pentru oamenii ocupați sau cei care nu au mult spațiu pentru plante. Citricii pitici pot fi, de asemenea, mutați cu ușurință prin casă pentru a găsi locul perfect. În cele din urmă, pe lângă faptul că sunt ușor de îngrijit, aceștia adaugă o notă de tropice oricărei case îmbogățind atmosfera cu mirosul lor plăcut și aromat.
 

Suport clienti Suntem online pentru tine de Luni pana Vineri intre 09:00-17:00, Sambata si Duminica intre 09:00-14:00. Pentru livrari programul este de Luni pana Vineri intre 10:00-21:00, Sambata si Duminica intre 10:00-17:00 www.olla.ro/livrare. Suntem prezenti doar online, fara florarie fizica.

0799 00 6552 olla@olla.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!