Plante interesante de crescut în casă

Plante interesante de crescut în casă
Majoritatea dintre noi îndrăgim florile și cu siguranță fiecare dintre noi avem măcar o floare preferată. Frumusețea lor aduce fericire în viața noastră. Ele luminează orice cameră și parfumul lor ne poate stimula starea de spirit.
Dacă sunteți în căutarea unui hobby distractiv și plin de satisfacții, luați în considerare creșterea florilor acasă. Nu numai că este o modalitate excelentă de a adăuga puțină culoare și viață casei voastre, dar poate avea scop terapeutic și relaxant. În plus, există multe alte beneficii în creșterea propriilor flori:
În primul rând, veți face economie. În loc să cheltuiți bani pe buchete din magazin care nu vor rezista mai mult de câteva zile, vă puteți crește propriile flori deosebite într-un ghiveci. De asemenea, veți avea control asupra calității plantelor. Crescându-le singuri, vă puteți asigura că sunt sănătoase și fără pesticide.
În plus, creșterea florilor în casă poate oferi beneficii pentru sănătate. Parfumul anumitor flori vă poate stimula starea de spirit și vă poate ameliora stresul. Astăzi vă vom prezenta câteva flori interesante pe care le puteți crește cu ușurință în propria casă:

Coroana lui Isus - floare albă

Cunoscută și sub numele de Euphorbia milii, este o specie de plantă cu flori din familia Spurge. Este originară din Madagascar și Africa de Sud, dar a fost introdusă în multe alte părți ale lumii. Planta este numită așa datorită spinilor săi mari care sunt aranjați în formă de coroană în jurul tulpinilor. Florile sunt mici și albe, dar sunt înconjurate de bractee mult mai mari, care pot fi roșii, roz sau violet.
Această plantă mică este o alegere populară atât pentru grădinile interioare, cât și pentru cele exterioare. Este relativ ușor de îngrijit și poate tolera o gamă largă de afecțiuni. Cu toate acestea, are nevoie de lumină puternică pentru a înflori bine. Dacă sunteți în căutarea unei plante care adaugă culoare și interes cu un efort minim, floarea coroana lui Isus este o opțiune grozavă!

Crinul păcii

Crinul păcii este o plantă de apartament frumoasă și populară. Este cunoscută și ca floarea care seamănă cu cala și își are originea în America de Sud. Florile sunt albe și sunt purtate pe o tulpină deasupra frunzelor. Crinul păcii este ușor de îngrijit și este o plantă de apartament excelentă.
crinul pacii la ghiveci
Dacă doriți să le oferiți unor persoane dragi un cadou special, florăria Olla vă pune la dispoziție numeroase variante de aranjamente florale cu livrare astăzi, pentru a putea să-i surprindeți pe cei dragi cu un minunat cadou chiar în fața ușii lor.

Aloe vera

Aloe vera este o plantă care a fost folosită de secole pentru proprietățile sale medicinale. Frunzele plantei sunt groase și cărnoase și conțin o substanță asemănătoare gelului care poate fi extrasă și aplicată pe piele. Aloe vera este folosită în mod obișnuit pentru a trata arsurile, rănile și alte afecțiuni ale pielii.
Floarea de aloe vera este, de asemenea, o plantă excelentă de crescut în casă sau apartament deoarece este ușor de întreținut și nu necesită multă lumină sau apă. De asemenea, planta purifică aerul și îmbunătățește calitatea acestuia din interior.
planta aloe vera

Calathea

Calathea - care în limbajul popular mai este cunoscută și ca floarea care se roagă, este o plantă excelentă de crescut în casă. Este originară din America de Sud, în special din Brazilia, și își primește numele de la cuvântul grecesc pentru frumusețe, kalos. Calathea este o plantă perenă care poate crește până la 60 cm înălțime și are frunze mari, de formă ovală. Frunzele sunt verzi cu dungi albe și au partea inferioară violetă. Florile sunt mici și albe și înfloresc vara.

Violete de Parma

Violetele de Parma sunt o specie de violetă originară din Africa. Florile au o culoare violet intens cu un parfum dulce, floral. Sunt adesea folosite în parfumuri și cosmetice.
Violetele de Parma sunt deosebite, ușor de îngrijit și reprezintă o alegere excelentă pentru cei care doresc să adauge un strop de culoare casei lor fără a avea de-a face cu plante care au nevoie de întreținere prea atentă. Înfloresc în toate anotimpurile anului, făcându-le un plus excelent pentru orice spațiu interior.
violeta de parma la ghiveci

Crizanteme

Crizantemele sunt una dintre cele mai populare flori din lume. Au fost crescute peste 3.000 de soiuri de crizanteme și vin în toate formele, culorile și dimensiunile. Fie că doriți crizanteme cu flori mari, fie le preferați pe cele cu flori mai micuțe, cu siguranță veți găsi un tip care să se potrivească interiorului casei voastre.
Crizantemele sunt plante excelente pentru casă sau apartament. Sunt ușor de îngrijit și oferă o serie de beneficii:
Îmbunătățesc calitatea aerului prin filtrarea toxinelor dăunătoare. De asemenea, stimulează starea de spirit și creează un sentiment de bine. În plus, crizantemele ajută la reducerea nivelului de stres.
Aceste flori frumoase sunt disponibile într-o varietate de culori, făcându-le un plus perfect pentru orice decor de casă. Crizantemele sunt, de asemenea, cunoscute pentru înflorirea lor de lungă durată.
crizanteme albe
 

Suport clienti Suntem online pentru tine de Luni pana Vineri intre 09:00-17:00, Sambata si Duminica intre 09:00-14:00. Pentru livrari programul este de Luni pana Vineri intre 10:00-21:00, Sambata si Duminica intre 10:00-17:00 www.olla.ro/livrare. Suntem prezenti doar online, fara florarie fizica.

0799 00 6552 olla@olla.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!